Αθλητισμός

Συνεχίζει με δουλειά και νοοτροπία νικητή ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε ότι έχει "μέταλλο" και για τα εκτός έδρας

Μόλις ένα... βήμα έγινε το σαββατοκύριακο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και μπροστά υπάρχει ένας πραγματικός... Μαραθώνιος. Η εκκίνηση ήταν δυναμική για τον ΟΦΗ, που έδωσε το... στίγμα του και καλείται να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει να "κρατήσει" πολλά από το διπλό στις Σέρρες και να προχωρήσει με σκληρή δουλειά, για όσα έχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Με το... καλημέρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν το πρώτο δείγμα της ομάδας που "χτίστηκε" με πολλή επιμονή το καλοκαίρι. Η ποιότητα υπάρχει και επιπλέον φαίνεται ότι έχει... μπολιαστεί η νοοτροπία νικητή. Ο ΟΦΗ πήγε στις Σέρρες με τον... αέρα της μεγάλης ομάδας, με αίσθημα υπεροχής, και από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή είχε στόχο να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του. Το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, δείχνοντας ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι μια σημαντική διαφοροποίηση, συγκριτικά με την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Ζητούμενο λοιπόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να συνεχίσει με το ίδιο "μέταλλο", με επόμενο... βήμα τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ήδη από χθες με την επιστροφή της αποστολής άρχισε η δουλειά και το... μπλοκάκι του προπονητή έχει αρκετές σημειώσεις. Ήδη ο Νίκος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι δεν του άρεσε η αδράνεια στις καθυστερήσεις, που έφερε το γκολ του Πανσερραϊκού σε μια στατική φάση.

Σχόλια