Αθλητισμός

Διακόπηκε η προπόνηση λόγω κοσμοσυρροής

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και η Αλ Αχλί αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνησή της

Η Αλ Αχλί δεν ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνησή της επί αιγυπτιακού εδάφους πριν από τον τελικό του Champions League Αφρικής, αφού ο κόσμος είχε πλημμυρίσει το γήπεδό της.

Μετ' εμποδίων πραγματοποιείται η προετοιμασία της Αλ Αχλί για τον τελικό Champions League Αφρικής με αντίπαλο τη Γουιντάντ από την Καζαμπλάνκα. Οι Αιγύπτιοι επιχείρησαν να προπονηθούν την Τρίτη στο γήπεδο "Ελ Τετς", ωστόσο οι φίλαθλοι της δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της προπόνησης.

Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, με συνέπεια οι άνθρωποι του συλλόγου, οι οποίοι είχαν επιλέξει η προπόνηση να είναι ανοιχτή, να διακόψουν το πρόγραμμα για λόγους ασφαλείας.

Οι οπαδοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να φωνάζουν και να τραγουδούν συνθήματα, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του Χοσάμ ελ Μπαντρί.

Η αποστολή της Αλ Αχλί θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Μαρόκο, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Γουιντάν, στη ρεβάνς του 1-1 στην Αίγυπτο, στην προσπάθεια να στεφθεί για 9η φορά πρωταθλήτρια Αφρικής.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια