default-image

Βαλβέρδε: Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω

Ποδόσφαιρο
Βαλβέρδε: Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινημένος με την επιστροφή του στην Ελλάδα δήλωσε μετά τη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θα αγωνιστεί αύριο σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπαρτσελόνα:

Σας είχαμε ρωτήσει πως νιώθατε που επιστρέφετε στο Σαν Μαμές. Τώρα σας επαναλαμβάνω την ερώτηση για το Καραϊσκάκη.  «Είναι μεγάλη συγκίνηση που επιστρέφω εδώ στην Αθήνα, στο γήπεδο αυτό που έχω ζήσει μεγάλες στιγμές που έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια. Περιμένω πολύ το παιχνίδι ως παιχνίδι . Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά είναι και σημαντικό για τον Ολυμπιακό που θέλει το παιχνίδι. Περιμένω πώς και πώς την ατμόσφαιρα…».

Για το αν θα παίξει ο Μασεράνο κόντρα στον Ολυμπιακό; «Ο Μασεράνο ένιωσε νια ενόχληση και δεν προπονήθηκε. Πρέπει να δούμε και τη σημερινή προπόνηση… Ελπίζουμε να τον έχουμε έτοιμο».

Για το πώς εξηγεί και πώς νιώθει που όλοι οι Έλληνες δείχνουν τέτοια αγάπη προς το πρόσωπό του; «Είναι αλήθεια. Έχω νιώσει σεβασμό από όλους τους φιλάθλους και από ομάδες ενάντιες του Ολυμπιακού. Η σχέση μου με την Ελλάδας και την Αθήνα δεν σταματάει».

Για τα όσα βιώνει η Καταλονία (πολιτικά); «Η περιοχή βιώνει σημαντικά γεγονότα αλλά εμείς επικεντρώνουμε στο ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζει θερμή υποδοχή. Ποια βραδιά ξεχωρίζετε από την παρουσία σας στον πάγκο του Ολυμπιακού; «Είμαι σίγουρος για την υποδοχή όπως και ότι οι φίλαθλοι να υποστηρίξουν την ομάδα αύριο. Είναι πολλά τα παιχνίδια που με σημάδεψαν και θυμάμαι. Πολλά παιχνίδια πολύ σημαντικά. Για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο και αλησμόνητοι τελικοί Κυπέλλου. Θα θυμάμαι πάντα τους φιλάθλους. Είναι παθιασμένοι όχι μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά γενικά και θα το διαπιστώσουμε και αύριο».

Για τη νίκη της Τζιρόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης; «Είναι ένα πρωτάθλημα περίεργο. Πολύ δύσκολο. Όλοι υποφέρουν για να κερδίσουν. Η Ατλέτικο , η Βαλένθια, η Σεβίλλη. Είναι σημαντικοί οι πόντοι από όλες τις ομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

Για το πώς πιστεύει ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός; «Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με αμυντικογενές σχήμα. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό και θα κάνει τα πάντα και ειδικά μπροστά σε αυτό τον κόσμο που πάντα τον στηρίζει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιος είναι μεγαλύτερος αντίπαλος; Το συναίσθημα ή ο Ολυμπιακός; «Το συναίσθημα είναι δεδομένο. Ευτυχώς θα είμαι στον πάγκο και δεν θα παίξω. Είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εμένα…».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τη Μπαρτσελόνα στο μέλλον; «Είναι δεδομένο ότι οι νίκες μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να αναλύουμε τα ρεκόρ και τις πορείες, εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να νικήσουμε και ελπίζω να το κάνουμε».

Για την επίσκεψη Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα κι αν θα τον ήθελε… πίσω; «Θα έκανα ένα σάλτο μορτάλε... Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το τι θα γίνει στο μέλλον με υποθέσεις...»

Για το ποια θα ήταν η κατάστασή του αν βρισκόταν η Μπάρτσα στο -8 από τη Ρεάλ; «Ελπίζω να ήμουν και πάλι εδώ και να περίμενα το αυριανό ματς…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News