default-image

Τιμωρήθηκε με ένα χρόνο γιατί χτύπησε συμπαίκτη του

Μπάσκετ
Τιμωρήθηκε με ένα χρόνο γιατί χτύπησε συμπαίκτη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Νο1 θέμα του διημέρου στη Λιθουανία δεν αφορούσε τη Ζάλγκιρις ή τη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά τον Οσβάλντας Ματσέρνις. Ο 35χρονος παίκτης της Τελσιάι χτύπησε συμπαίκτη του, με τον Αθλητικό Δικαστή να αποφασίζει τον αποκλεισμό του από κάθε δράση μέχρι το τέλος της σεζόν!

Το περιστατικό ανάμεσα στον Οσβάλντας Ματσέρνις και τον Τομ Ντομάρκας, το Σάββατο (28/10) στιγμάτισε κάθε αθλητική δραστηριότητα το προηγούμενο διήμερο στη Λιθουανία. Ο 35χρονος φόργουορντ χτύπησε τον συμπαίκτη του μέσα στον εκνευρισμό του για μια λάθος πάσα που έγινε, με τους διαιτητές να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι.

Το video έγινε γρήγορα viral, ενώ δύο μέρες μετά (30/10) ήρθε η τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή της Λιθουανίας. Όπως έγινε γνωστό, ο ύψους 2μ00 παίκτης της Τελσιάι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και με πρόστιμο 435 ευρώ. Το δικαίωμα της έφεσης υφίσταται στην περίπτωσή του, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να... αλλάξει η ιστορία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο θύτης έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων στη Λιθουανία, με αντιπάλους και φιλάθλους να του επιτίθενται για την ενέργειά του.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News