default-image

Χιμένεθ: Θα πρέπει να παίζεται πλέον και για τον Πέτρο

Ποδόσφαιρο
Χιμένεθ: Θα πρέπει να παίζεται πλέον και για τον Πέτρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου «σκέπασε» κάθε άλλη είδηση στην ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει ειδική αναφορά στον ποδοσφαιριστή στην ομιλία του προς τους παίκτες του.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε παράλληλα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη και αποθέωσε τους Αραούχο και Βράνιες.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αφού χάνει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει πλέον να παίζετε και για τον Πέτρο, για να του αφιερώνουμε γκολ και νίκες. Το κενό του πρέπει να το καλύψουμε και θα το καλύψουμε. Πρέπει όλοι να δώσετε κάτι παραπάνω και πρέπει κι εγώ να σκεφτώ πράγματα για να βρούμε τις λύσεις», είπε για τον Πέτρο Μάνταλο και στη συνέχεια αναφερόμενος στον Σέρχιο Αραούχο είπε: «Πήραμε ένα σημαντικό γκολ από τον Αραούχο, που τον περίμενα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρω καλά, ξέρω τι μπορώ να περιμένω από αυτόν. Τον πίστευα και γι' αυτό περίμενα πράγματα από εκείνον».

«Με τη θέληση που δείχνατε για τη νίκη με οδηγήσατε στην τρίτη αλλαγή. Τραυματίστηκε ο Τσόσιτς και έβαλα επιθετικό γιατί με την απόδοσή σας και την αποφασιστικότητά σας μου στείλατε μήνυμα ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και το πετύχαμε», είπε σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας στο ματς και στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος δεν «τσίμπησε» από τις προκλήσεις των αντιπάλων του και διατήρησε την ψυχραιμία του: «Κράτησες την ψυχραιμία σου, έμεινες μέσα στο παιχνίδι και είδες... βγήκες νικητής», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News