default-image

Με το… δεξί ο ΟΦΗ, 1-2 τον Πανσερραϊκό

Ποδόσφαιρο
Με το… δεξί ο ΟΦΗ, 1-2 τον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδανικά ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Football League o ΟΦΗ, που επικράτησε 1-2 του Πανσερραϊκού για την 1η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηρακλείου παρουσιάστηκε με σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και αφού έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, με σωστή διαχείριση έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 19' και το 22' ο Κουσκουνάς είχε καλές στιγμές, όμως και στις δύο περιπτώσεις μπλόκαρε σταθερά ο Ρίστιτς. Οι Σερραίοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 37' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά όμως, ο Χαντί με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Ρίστιτς για το 0-1. Μετά το προβάδισμα του ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός είχε δύο μακρινά σουτ με τους Τσιμίκα και Πόζογλου, με το πρώτο να φεύγει άουτ, ενώ στο δεύτερο ο Στρέζος απέκρουσε σε κόρνερ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν σαφής η διάθεση των Κρητικών να διαφυλλάξουν το προβάδισμα και να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 63', όταν ο Ρίστιτς απέκρουσε το πλασέ του Ορτέγκα, μετά από μπαλιά του Οικονόμου στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Κουτσιανικούλης πήρε το "ριμπάουντ" και πέτυχε το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κουσκουνάς είχε χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή που πέρασε άουτ, μετά από σέντρα του Χαντί. Στις καθυστερήσεις, από το κόρνερ του Σιάκκα, ο Τσελεπίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Στέβιτς (46' Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (70' Δούμτσιος), Πόζογλου (70' Φουσού), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης (79' Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Οικονόμου (75' Πουρτουλίδης), Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος (58' Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News