default-image

Δε θέλει να ακούει για τον τίτλο του MVP ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Δε θέλει να ακούει για τον τίτλο του MVP ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σεζόν έχει αρχίσει στο ΝΒΑ και ήδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του MVP της χρονιάς, σύμφωνα και με συζητήσεις που γίνονται σε διάφορες εκπομπές των ΗΠΑ.

Άλλωστε, αυτός είναι ένας στόχος που έχει θέσει και ο ίδιος για τον εαυτό του, αλλά γνωρίζει καλά πως για να τα καταφέρει, θα πρέπει να βοηθήσει τους Μπακς με όλες του τις δυνάμεις να φτάνουν σε νίκες.

Μετά το νέο καλό αποτέλεσμα επί των Χοκς (106-117), ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για το αν αποσπάται από τις κουβέντες που γίνονται για εκείνον και τον θέλουν «Πολυτιμότερο Παίκτη» της σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής φάνηκε εμφανώς προσγειωμένος, λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο να μην δίνω προσοχή. Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις παντού το πρόσωπό σου, αλλά είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να παραμείνω έτσι, επειδή είναι μια μεγάλη σεζόν. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει. Προσπαθώ να απέχω από αυτές τις συζητήσεις για MVP. Απλά διαγράφω τα apps. Έχω ανθρώπους δίπλα μου, όπως την κοπέλα μου και τα αδέρφια μου, που μου λένε ότι πρέπει να τα διαγράφω, γιατί όλος αυτός ο ντόρος μπορεί να με κάνει να τα χάσω. Προσπαθώ να μην βλέπω πολλή τηλεόραση και κάθε σόου που μιλάει για εμένα. Προτιμώ να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών του, αλλά και του Κρις Μίνλτετον: «Οι συμπαίκτες μου είναι πάντα στην σωστή θέση. Πάντα μου δίνουν την μπάλα σε μις ματς. Κι εγώ προσπαθώ να παίζω σκληρά και να βοηθάω την ομάδα να νικάει. Όταν ο Κρις είναι μέσα στο παιχνίδι, η μπάλα κινείται. Είναι απίστευτος σκόρερ, αλλά η μπάλα ποτέ δεν κολλάει στο χέρι του. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό».

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News