default-image

Ο γύρος θριάμβου του Χάμιλτον στο Μεξικό (vid-pcs)

Αθλητισμός
Ο γύρος θριάμβου του Χάμιλτον στο Μεξικό (vid-pcs)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της καριέρας του μ' έναν γύρο θριάμβου, donuts, αλλά και... κυνηγητό από τους οπαδούς!

Με το πέσιμο της καρό σημαίας στο Μεξικό, ο Λιούις Χάμιλτον είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αν και δεν κέρδισε τον αγώνα. Ο Βρετανός εξασφάλισε και μαθηματικά τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του, ώστε να κάνει έναν γύρο θριάμβου με το μονοθέσιό του, αφού πήρε και τη βρετανική σημαία στα χέρια του.

Βέβαια, δεν έλλειψαν τα καθιερωμένα donuts, τα οποία έχει το δικαίωμα να κάνει κάθε πιλότος σε ασφαλές μέρος, μετά το τέλος του κάθε αγώνα, ενώ ο πιλότος της Mercedes τράπηκε σε... φυγή! Αφού βγήκε από το μονοθέσιό του, είδε μερικούς οπαδούς να μπαίνουν στην πίστα και να τον κυνηγούν για μία φωτογραφία.

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε και ξεκίνησε να τρέχει προς το parc ferme, μέχρι που οι αρμόδιοι ασφαλείας τον γλίτωσαν οριστικά. Μάλιστα, έκανε και... προσποίηση σ' έναν οπαδό, με τον ίδιο να τρέχει με τη βρετανική σημαία στους ώμους. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο parc ferme δεν είχε λόγια να εξηγήσει αυτό που ένιωθε στον Ντέιβιντ Κούλθαρντ, ενώ έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί στη Mercedes με άφθονη σαμπάνια.

//--> //-->

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News