default-image

Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΝΟΜ, από κοντά Μινωική-Γιούχτας (vid)

Ποδόσφαιρο
Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΝΟΜ, από κοντά Μινωική-Γιούχτας (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΝΟΜ ήταν το φαβορί απέναντι στις Ελπίδες και πήρε έστω και δύσκολα το αποτέλεσμα που ήθελε με το 0-1 να τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μπροστά από Μινωική και Γιούχτα που επίσης πήραν τα τρίποντα.

Το γκολ του Αντώνη Αραβιάκη με καρφωτή κεφαλιά στο 35ο λεπτό έκρινε το νικητή στη Βαγιά, με τον ΠΑΝΟΜ να έχει και άλλες φάσεις για να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει, και έτσι οι μαχητικές Ελπίδες στα τελευταία λεπτά παραλίγο να του κάνουν τη ζημιά.

Οι Μαλιώτες είχαν ευκαιρίες με Μυλωνά, Συσκάκη, Τζιράκη αλλά και δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, με Καπετανάκη και Μυλωνά. Στο 27' έγινε μία φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από τις Ελπίδες, με το Νικολάου να φεύγει στην αντεπίθεση και να ανακόπτεται από τον τερματοφύλακα Ζαχαριάδη και δόθηκε φάουλ και κίτρινη κάρτα με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και αποβολή. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό φακό η ανατροπή έγινε οριακά έξω από την περιοχή, ωστόσο έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας.

Να τονιστεί ότι στα τελευταία λεπτά οι Ελπίδες είχαν δύο πολύ επικίνδυνες στιγμές με Μανιαδάκη και Νικολάε, απειλώντας σοβαρά με την ισοφάριση.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μακαρώνας, Λειβαδίτης, Αναγνωστόπουλος (46? Μιχελινάκης), Ανδρικάκης, Νικολάε, Καρπούζης, Μανιαδάκης, Νουχάι, Νικολάου Χ. (86? Καλαφάτης), Νικολάου Π. (58? Μπλεδάκης), Καλαμιώτης

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Τζανάκης, Αραβιάκης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Καπετανάκης, Δαριβιανάκης, Μυλωνάς, Συσκάκης (60' Κολιακουδάκης), Ρεμούνδος (85' Κουλούρας), Φουκαράκης (89' Κατσούλης)

«Διπλό» από Γιούχτα

Ανώτερος ήταν ο Γιούχτας του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Μηνά Πίτσου, που επέστρεψε ως αντίπαλος στον Κρουσώνα, να επικρατεί με 0-4. Στο α' ημίχρονο σκόραραν για τον Γιούχτα οι Μαρκάκης-Μπιμπίρης και στην επανάληψη οι Ζανελάρης-Τζουβάρας. Με ανακοίνωσή του ο Γιούχτας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία…

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Κάτελας, Γωνιανάκης (77' Παπαδάκης Σ.), Γεωργόπουλος, Σούρσος (72' Μιχελακάκης), Φράγκος, Παπαδάκης Β., Βασιλείου (84' Τζωράκης), Βατσινάς, Κοκολοδημητράκης, Νικάκης (55' Δρακογιαννάκης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος (82' Κόκκινος), Μπιμπίρης, Μαυρομάτης, Καστελλιανάκης, Ζανελάρης (75' Σπύρου), Ανωγειανάκης (65' Τζουβάρας), Μαρκάκης (60' Μανουσάκης).

ΑΟΤ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 2-0

Για άλλο ένα παιχνίδι η έδρα του Τυμπακίου έδειξε τη δυναμική της και ο ΑΟΤ επικράτησε 2-0 του Ανθεστίωνα. Μια νίκη δύσκολη, όσο και σημαντική για τον ΑΟΤ απέναντι στην ομάδα του Θραψανού, που στάθηκε εξαιρετικά και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο 73' ο Κουρουθιανάκης και στο 77' ο Πολυχρονάκης σκόραραν και χάρισαν τη νίκη στο συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης (56? Μαρακομιχελάκης), Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαραγκάκης (78? Χριστοδουλάκης Ι.), Κουρουθιανάκης, Πολυχρονάκης, Αναγνωστάκης (89? Σκουτέλης), Κοροένε, Κουτεντάκης (85? Σαβουιδάκης), Παπαδάκης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ : Χρονάκης, Μακρογιαννάκης (39? Μερκουλίδης), Τσομπανάκης, Καπαρουνάκης (46? Πεχυνάκης), Καλιακάκης, Μηλάκης, Φωτόπουλος (91? Κελαράκης), Βιτσαράς, Μεμοτσέλα (82? Δημήτρης), Δοργιομανωλάκης, Χατζάκης.

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 1-1

Στους Βώρρους σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Αλμυρού με ισοπαλία 1-1 απέναντι στην γηπεδούχο Φαιστό. Τα γκολ μπήκαν στο β' ημίχρονο, με τον Σακλαμάκη στο 55' να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Γαζίου ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης ισοφάρισε 1-1 για τη Φαιστό. Μάλιστα οι Μεσαρίτες αγωνίζονταν από το 34' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φραγκιαδάκη.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Μαστραντωνάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Καραμανιτάκης, Παπαδάκης Ν. (53? Ντισπυράκης), Παπαδάκης Γ. (78? Ταβερναράκης), Φραγκιαδάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδάκης Α., Γκερεδάκης, Καραλάκης (90? Ντρέκα)

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μανωλακάκης Δ., Μανωλακάκης Β., Σταυρακάκης, Παπαντωνάκης, Απλαδάς Τ., Σχοιναράκης Σ. (81? Κατσαμάνης), Στρατήγης Π., Βελιβασάκης, Στρατήγης Α., Απλαδάς Η., Σακλαμάκης

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 1-0

Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης σκόραρε στο 65' και ήταν εκείνος που οδήγησε τη Μινωική στην επιστροφή στις νίκες με 1-0 επί της Χερσονήσου. Μια νίκη δύσκολη σε ένα δυνατό ματς, όπου οι δύο ομάδες το ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, καθώς στο 75' πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια οι Ταβλαδωράκης και Χατζηνικολάκης. Παράπονα για τη διαιτησία του Σπινάκη έχει η Χερσόνησος.

ΤΥΛΙΣΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-0

Στα ψηλά πατώματα της Α1 ΕΠΣΗ βρίσκεται η Τύλισος μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Κεραυνού. Ο Λεωνίδας Αποδουλιανάκης σκόραρε στο 20ο λεπτό και με αυτό το τέρμα η Τύλισος πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία της κ. Μαρία Σταυρακάκη, ενώ έμειναν με δέκα παίκτες μετά το 78', όταν αποβλήθηκε ο Κουκάκης.

ΛΙΝΤΟ-ΓΟΡΤΥΣ 1-2

Σπουδαίο «διπλό» και μάλιστα με ανατροπή πήρε η Γόρτυς, επικρατώντας με 1-2 του Λίντο στο Ατσαλένιο. Ο Κουκσόφ άνοιξε το σκορ στο 18', με το 1-0 να παραμένει στο α' ημίχρονο αλλά η ομάδα των Αγίων Δέκα ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη. Ο Μηναδάκης στο 65' ισοφάρισε με κεφαλιά και στο 89' ο Φανουράκης διαμόρφωσε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

ΑΕΚ-ΜΟΙΡΕΣ 1-2

Οι Μοίρες είχαν να κερδίσουν από την πρεμιέρα και τα κατάφεραν χθες στον Καρτερό, υποχρεώνοντας μάλιστα την ΑΕΚ στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Με εξαιρετικό γκολ του Κεφάκη οι Μοίρες προηγήθηκαν 1-0 στο 38'. Στο 55' οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με σκόρερ τον Αφενδόπουλο για να διαμορφώσει το 1-2 στο 85' ο Ποτηράκης, με την ομάδα των Μοιρών να αφιερώνει τη νίκη στην οικογένεια του προέδρου, Αδάμη Φανουράκη.

ΖΑΡΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 3-3

Το ματς της αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ έγινε στο Ζαρό, με τους γηπεδούχους να φέρνουν ισοπαλία 3-3 με τον Ρωμανό και νικητής να είναι το ποδόσφαιρο! Με δύο γρήγορα γκολ του Μεταξάκη ο Ζαρός προηγήθηκε 2-0. Ωστόσο με δύο γκολ του Κοκκινάκη και ένα του Ξυλούρη το ματς γύρισε 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων! Ο Μεταξάκης που ήταν σε μεγάλη μέρα με πέναλτι στο φινάλε έγραψε το 3-3, σημειώνοντας προσωπικό χατ-τρικ.

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      1-0

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ      1-1

ΖΑΡΟΣ - ΡΩΜΑΝΟΣ      3-3

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΠΑΝΟΜ      0-1

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ      1-0

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΜΟΙΡΕΣ      1-2

ΛΙΝΤΟ - ΓΟΡΤΥΣ      1-2

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      0-4

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      2-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

12.ΚΕΡΑΥΝΟΣ       7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (8η)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΖΑΡΟΣ            

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ            

ΠΑΝΟΜ - ΦΑΙΣΤΟΣ            

ΜΟΙΡΕΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ            

ΓΟΡΤΥΣ - ΤΥΛΙΣΟΣ            

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΛΙΝΤΟ            

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      

ΜΙΝΩΙΚΗ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News