default-image

Με στόχο τη νίκη σήμερα η πρεμιέρα του ΟΦΗ στις Σέρρες

Ποδόσφαιρο
Με στόχο τη νίκη σήμερα η πρεμιέρα του ΟΦΗ στις Σέρρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις Σέρρες αρχίζει σήμερα το... ταξίδι του ΟΦΗ στη φετινή Football League. Στις 3 το μεσημέρι, η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό για την 1η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο να κάνει καλό... ποδαρικό.

Η νίκη είναι βασικό ζητούμενο, καθώς όλοι στο "στρατόπεδο" των Κρητικών γνωρίζουν ότι η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Η ψυχολογία είναι στα ύψη, μετά το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Η αποφασιστικότητα και το πάθος είναι χαρακτηριστικά στοιχεία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, που προετοιμάστηκαν με αυτοπεποίθηση για την πρώτη "μάχη".

Με... δοκιμασμένη "συνταγή"

Ελάχιστες (αν υπάρχουν) θα είναι οι αλλαγές στο σχήμα του ΟΦΗ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να εμπιστευτεί τους ποδοσφαιριστές, που θεωρεί ότι είναι πιο έτοιμοι σ' αυτήν την εκκίνηση της σεζόν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Ο Στρέζος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η 4άδα της άμυνας με τους Κομεσίδη, Ζιαμπάρη, Ποτουρίδη και Κοιλιάρα δύσκολα θα αλλάξει. Στη μεσαία γραμμή, οι Χαντί και Νάστος δείχνουν οι "σίγουροι", ενώ για τη θέση του τραυματία Παπαστεριανού θα επιλεγεί, όπως όλα δείχνουν, ένας εκ των Οικονόμου και Πουρτουλίδη.

Στην επίθεση, η 3άδα των Ορτέγκα, Μάρτος και Κουσκουνά έχει το προβάδισμα, ενώ υπάρχουν και οι δυνατές επιλογές με τους Μάνο, Λεάλ και Κουτσιανικούλη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με την προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Σε αυτή οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μανόλη Παπαστεριανού λόγω τραυματισμού. Ο έμπειρος μέσος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς με τον Πλατανιά και δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επίσης, στο... απουσιολόγιο είναι οι γνωστοί τραυματίες Μονιάκης και Περογαμβράκης, ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Κοντογιάννης, Πλευράκης και Παπατόλιος.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετέχουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Oρτέγκα και Κουτσιανικούλης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News