Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο Δώνης, αλλά τον κράτησε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

Ανέλαβε την ευθύνη για τα άτυχα αποτελέσματα της ομάδας

Η ισοπαλία (1-1) του ΑΠΟΕΛ κόντρα τον Εθνικό Άχνας φαίνεται ότι φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο του πρώτου καθώς ο Γιώργος Δώνης υπέβαλε την παραίτησή του.

Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ είχαν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα στην ομάδα και η σημερινή ισοπαλία φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε την ευθύνη στη συνέντευξη  Τύπου και έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση. Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής τόνισε:

«Ό,τι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Δεδομένη η παραίτησή μου στην διοίκηση, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελιοποίηση του ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά…

Η παραίτηση του Γιώργου Δώνη, πάντως, δεν έγινε αποδεχτή από τη διοίκηση, η οποία με ανάρτηση που έκανε στο twitter αναφέρθηκε σε συλλογικές ευθύνες.

Σχόλια