default-image

Αμφίβολος ο Παπαστεριανός ενόψει Πανσερραϊκού

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολος ο Παπαστεριανός ενόψει Πανσερραϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας και συγκεντρώνονται στο παιχνίδι της Δευτέρας (30/10) με τον Πανσερραϊκό στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη Football League.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο καθώς ο Μανόλης Παπαστεριανός αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι είναι αμφίβολη.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών, θα γίνει την Κυριακή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα βγάλει αποστολή για το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Περογαμβράκης και  Μονιάκης.

Μέσω Χανίων στις Σέρρες  

Σε δύο… δόσεις θα αναχωρήσει ο ΟΦΗ για τις Σέρρες καθώς λόγω των συνεχόμενων αναβολών της πρεμιέρας δεν κατέστη δυνατό να κλειστούν εγκαίρως τα εισιτήρια. Έτσι, ένα γκρουπ θα αναχωρήσει μέσω Χανίων για τις Σέρρες και ένα δεύτερο με φυσικοθεραπευτές και ιατρικό τιμ την Κυριακή το βράδυ από το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News