Αθλητισμός

Βετούλας: Ήταν ένα γερό χαστούκι για εμάς

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε εντός της εβδομάδας στάθηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου

Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε το Ρέθυμνο Cretan Kings κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στάθηκε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά η εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι με το Λαύριο οφειλόταν στην κακή προετοιμασία  της.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Βετούλας: «Συγχαρητήρια στον Χρήστο και στο Λαύριο για τη νίκη. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Θεωρώ πως όπως προπονείσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι και παίζεις στους αγώνες, με την έννοια ότι είχαμε προβλήματα με τον Μούντι λόγω θλάσης, τον Ντάνιελς, τον Κώττα και τον Θεοδωρίδη με αποτέλεσμα να μην κάνουμε προπόνηση έτσι όπως έπρεπε.

Μπορούμε να πούμε πολλές δικαιολογίες αλλά το πιο βασικό είναι ότι στο παιχνίδι βγάλαμε 4-5 άμυνες στην αρχή του γ' δεκαλέπτου και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ πως τα τρίποντα του Γκρέι μας άγχωσαν, προσπαθήσαμε για το come-back με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε στα σουτ. Όμως, το Λαύριο ευστόχησε, παίρνοντας τη νίκη. Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας δεχόμαστε πάνω από 90 πόντους. Είμαστε στα -18 ριμπάουντ.

Είχαμε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Θα δούμε τη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν ένα γερό χαστούκι για μας. Θέλουμε να μπούμε καλύτερα στη συνέχεια και να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που ταιριάζει στην ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings».

Ο Χρήστος Σερέλης από την πλευρά του Λαυρίου είπε: «Σήμερα πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και δύσκολη έδρα, όπου λίγες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η νίκη γατί περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα λόγο του τρόπου που χάσαμε από τον Άρη, έχοντας προβλήματα ψυχολογικής φύσης.

Τα παιδιά ήταν πολύ καλά επιθετικά. Πετύχαμε 95 πόντους και βάλαμε μεγάλα σουτ. Θεωρώ κομβικό το σημείο που έβαλε τα 4 συνεχόμενα τρίποντα ο Γκρέι, τα οποία μας έδωσαν ώθηση και την πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αγχώνοντας παράλληλα την άλλη ομάδα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη, ώστε να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και στον φίλο μου Νίκο Βετούλα».

Σχόλια