Αθλητισμός

Ξαναχτύπησε o ISIS με σοκαριστική φωτογραφία του Ντεσάμπ

Μετά τον Μέσι, άλλο ένα πρόσωπο του Μουντιάλ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο στόχαστρο της τρομοκρατίας

Η ISIS επέστρεψε για να εκτοξεύσει νέα θανατική απειλή ενόψει του Μουντιάλ, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να γίνεται ο επόμενος στόχος μετά τον Λιονέλ Μέσι (PHOTOS)!

Για όλο τον φίλαθλο κόσμο, το Παγκόσμιο Κύπελλο συνιστά τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου που λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια, όμως για τον ISIS αυτό το τουρνουά αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να διαδώσουν τη φιλοσοφία μίσους που τους διακατέχει και να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό.

Έτσι, μετά την εικόνα-σοκ του Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται πίσω από κάγκελα φυλακής και βγάζει δάκρυα από αίμα ήρθε νέο ανατριχιαστικό φωτομοντάζ να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας να παίρνει την σκυτάλη σε αυτά τα μακάβρια μηνύματα.

Και αυτό γιατί βλέπουμε τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να φοράει μία πορτοκαλί φόρμα (που φέρνει στο μυαλό τους αιχμαλώτους του Γκουαντάναμο) την ώρα που απειλείται με όπλο στο κεφάλι από έναν τζιχαντιστή, με τον χαρακτηρισμό που υπάρχει για αυτόν να είναι "εχθρός του Αλάχ".

Πηγή: contra.gr

Σχόλια