default-image

Εξόφληση από ΟΦΗ και πρόταση σε Κώστα Κιάσσο

Ποδόσφαιρο
Εξόφληση από ΟΦΗ και πρόταση σε Κώστα Κιάσσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Κώστα Κιάσσο, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, τον οποίο και εξόφλησε, καθώς υπήρχε προς το πρόσωπο του μια οφειλή από την περσινή χρονιά.

Ο κ. Τσάλος έκανε πρόταση στον Κώστα Κιάσσο, να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, κάτι που ο παλαίμαχος άσος θα εξετάσει όπως είπε και θα απαντήσει τις επόμενες ημέρες.

*Φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Ρεθύμνου στον οποίο προπονητής είναι ο Παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ Στέλιος Κοζανίδης, θα δώσει η Κ19 του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι αν αν δεν έχει βροχή θα γίνει την Κυριακή στο ΒΑΚ, διαφορετικά θα αναζητηθεί άλλο γήπεδο.

*Τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων του Ηρακλείου, παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης, έχοντας στραμμένα τα βλέμματα του στα παιδιά του ΟΦΗ και όχι μόνο.  Ο Πέτρος Μαρινάκης παρακολούθησε και το παιχνίδι της Κ19 του Εργοτέλη με τη Γόρτυνα.

*Με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (27/10) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανσερραικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league. To ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει κάποιες ενοχλήσεις που έχει ο Μανόλης Παπαστεριανός στους προσαγωγούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News