Αθλητισμός

Σημαντικές νίκες το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλαδικό τένις

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές- τρεις του Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που έγινε στην Πάτρα και αφορούσε στα παιδιά ηλικίας 10 ετών.

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές- τρεις του Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που έγινε στην Πάτρα και αφορούσε στα παιδιά ηλικίας 10 ετών.

Η Γωγώ Λαγουδακη μάλιστα κατάφερε να μπει στην 8αδα, ενώ στο consolation ο Έκτορας Τσατσακης ήταν   2ος και η Μιχαέλα Παρακευαϊδη ήταν 3η στη τελική κατάταξη.

Συγκεκριμένα η  Γωγώ Λαγουδάκη στο κυρίως ταμπλό νίκησε την Κοτίνη  με 6/0,  στους 16 την Γκάτη  με 6/0 όμως  στους «8» έχασε από την Γεροσταθηλίου με 2/6, μπαίνοντας όμως στην τελική οχτάδα για πρώτη φορά!

Στο κυρίως ταμπλό, η Μιχαέλα Παρασκευαϊδη έχασε από την  Κλαουδάτου 2/6.  Κατάφερε όμως,  στους «16» του consolation να νικήσει την Φασούλη ενώ στα ημιτελικά της ίδιας κατηγορίας,  σημείωσε μια νίκη- στον μικρό τελικό-  με τη Ράνια με 7/6  και μια ήττα με την Παρασκευοπούλου  με 3/6 , καταλαμβάνοντας την  3η θέση.

 Στη κατηγορία των αγοριών,  ο Έκτορας Τσατσάκης στο κυρίως ταμπλό  έχασε από τον Γιάννη Κουρονιώτη 2/6 όμως στο ταμπλό του consolation στους «32 νίκησε»  τον Καρατζά με 6/0 στον 1ο γύρο και  στους τους «16» νίκησε τον Ιωννάτο 6/1.

Στο τοπικό ενδιαφέρον  ντέρμπι,  στους «8 νίκησε  τον Βισκαδουράκη 6/4 , στα ημιτελικά τον Πουρναρόπουλο  6/1 αλλά  στον τελικό έχασε από τον Παπαδημητριου  4/6 καταλαμβάνοντας  την πολύ σημαντική  2η θέση.

Ο Ηλίας Δολιανίτης στο κυρίως ταμπλό έχασε από τον Βαλσαμίδη 2/6 και στο πρώτο γύρο του consolation έχασε από τον Αρβανιτάκη 3/6.

Ο Αντώνης Βισκανδουράκης έχασε στο κυρίως ταμπλό από τον Αλονιστιώτη 4/6, στους 16 του consolation κατάφερε εύκολα  να νικήσει  τον Γριβάκη  6/4 όμως στους «8» έχασε από τον συμπαίκτη του Έκτορα Τσατσάκη.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. δίνει πολλά θερμά  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που κατέβαλαν καθώς και στον προπονητή τους κ. Μελισουργάκη Νίκο.

Αξιοσημείωτο είναι  ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά  αγώνες εκτός Κρήτης, γεγονός που κάνει την προσπάθεια τους ακόμη πιο ουσιαστική.

Σχόλια