Αθλητισμός

Εξαφάνισε ένα γήπεδο στα Χανιά ο «Δαίδαλος» (video)

Απίστευτες εικόνες άφησε πίσω του «Δαίδαλος» με τις καταστροφές να είναι ανυπολόγιστες στα Χανιά.

Απίστευτες εικόνες άφησε πίσω του «Δαίδαλος» με τις καταστροφές να είναι ανυπολόγιστες στα Χανιά. Από το μένος της κακοκαιρίας που χτύπησε χθες τη Δυτική Κρήτη δεν έλειψε και η ομάδα του Νέου Σαμψών που αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων.

Οι άνθρωποι της ανέβασαν  στα social media βίντεο και φωτογραφίες από την κατάληξη του γηπέδου της στην περιοχή Νέο Χωρίο έπειτα από το πέρασμα του "Δαίδαλου".

Τα γκολπόστ και ο τάπητας του γηπέδου έχουν ξηλωθεί! Ακόμη και οι πάγκοι δεν γλύτωσαν από την καταστροφική μανία του φαινομένου... Το μόνο που διασώθηκε είναι τα αποδυτήρια. Τώρα τόσο ο Νέος Σαμψών όσο και ο Τιτάνας που αγωνίζονται στο Νιο Χωριό αναμένεται να αναζητήσουν άλλο γήπεδο.

Σημαντικό ρόλο πάντως στην καταστροφή του χανιώτικου γηπέδου έπαιξε και το ποτάμι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, καθώς τα νερά φούσκωσαν και "έπνιξαν" τα πάντα με την ορμή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ -ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Τα πάντα έχουν αφεθεί στο έλεος της κακοκαιρίας και της ισχυρότατης βροχόπτωσης στα Χανιά.

Δρόμοι που δεν φαίνονται πλέον και έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ η ορμή των νερών ήταν τέτοια που δημιουργήθηκαν ακόμη και αυτοσχέδιοι καταρράκτες και σε συνδυασμό με τη μανιασμένη θάλασσα προσέδιδαν μία τελείως διαφορετική εικόνα στο συγκεκριμένο παραθαλάσσιο θέρετρο.

Παρακολουθήστε το άκρως αποκαλυπτικό video ου ανέβασε στο Facebook  ο κ.Γιώργος Σαλαβαντάκης.

Κηρύχτηκαν πλημμυροπαθείς 3 Δήμοι στα Χανιά

Πλημμύρες, κατολισθήσεις, ζημιές και εγκλωβισμούς έφερε στο πέρασμα του από την Κρήτη ο ''Δαίδαλος''.

Τρείς Δήμοι στα Χανιά κηρύχτηκαν πλημμυροπαθείς , Χανίων, Πλατανιά, Αποκωρόνου, οι υπηρεσίες με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουν επιδίδονται στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων, ενώ ξεκινά από σήμερα και η υποβολή των αιτήσεων τους για την αποζημίωσή τους σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη στο Ράδιο 9,84.

Το οδικό δίκτυο του νομού είναι ανοικτό ωστόσο απαιτείται προσοχή και κυρίως σε σημεία που παραδοσιακά δίνουν προβλήματα με τις κατολισθήσεις.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σχόλια