Αθλητισμός

Γιακουμάκης: Ήταν ένα κακό όνειρο

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε μετά από απουσία 2,5 μηνών και τόνισε πως όλο αυτό ήταν ένα κακό όνειρο που το αφήνει πίσω του.

Χαρούμενος για  την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε μετά από απουσία 2,5 μηνών  και τόνισε πως όλο αυτό ήταν ένα κακό όνειρο που το αφήνει πίσω του.

«Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι εκτός δράσης και ακόμα πιο δύσκολο να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου, όμως σήμερα ένιωσα σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Ήταν ένα κακό όνειρο, το αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά. Νομίζω ότι ο προπονητής έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι με εμπιστεύεται, πήρα ευκαιρίες και περίμενα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελικά έλειψα στους πρώτους αγώνες λόγω του τραυματισμού μου», είπε αρχικά. Και αναφερόμενος στη συνέχεια της ΑΕΚ από 'δω και πέρα, σημείωσε:

«Η ομάδα μου δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ήταν ψυχολογικό το θέμα που δεν σκοράραμε. Βάλαμε αρκετά γκολ απόψε, ανέβηκε η ψυχολογία μας και θα σκοράρουμε πιο συχνά από εδώ και πέρα. Τα παιχνίδια που παίξαμε δεν ήταν εύκολα, ήταν αρκετά δύσκολα. Βλέπετε ότι ο Ατρόμητος είναι πρώτος στην βαθμολογία, η Ξάνθη έχει πάντα δύσκολη έδρα, όμως εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός έδρας».

Σχόλια