default-image

Παράσχος: Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Παράσχος: Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ανωτερότητα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά μίλησε ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Πάνω απ' όλα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Ειδικότερα στο α' ημίχρονο ήταν καλύτερος από μας. Παρατάξαμε μία ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς. Δυστυχώς, εν όψει του αγώνα της Κυριακής όπου δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος, η Λαμία έπαιξε Τρίτη ενώ εμείς Πέμπτη κι έτσι ήταν φυσιολογικό να προστατέψουμε κάποια παιδιά. Στο β' ημίχρονο μπορέσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι, ισορροπήσαμε, έχοντας έναν καλό ρυθμό.

Εγιναν αξιόλογες φάσεις και στις δύο εστίες. Γενικά ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια και νομίζω ότι με αυτό που παρουσίασε και είδα σήμερα πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή ομάδα και με τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος θα είναι από τους πρωταγωνιστές», είπε αρχικά.

 Και μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο επειδή χειροκροτήθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων, σε ακόμη μία επίσκεψή του στο «Γεντί Κουλέ». «Σας είπα, ο κόσμος του ΟΦΗ με έχει σκλαβώσει. Με οποιαδήποτε ομάδα και αν έρθω πραγματικά αισθάνομαι την ίδια εικόνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να είναι σίγουροι ότι τον ΟΦΗ τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το αν ο Πλατανιάς «πονάει» αμυντικά ή επιθετικά σχολίασε πως «το άσχημο είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ακόμα την ισορροπία μας. Μέχρι σήμερα έλειπαν πολλοί αμυντικοί παίκτες αλλά τώρα επανέρχονται και πιστεύω ότι θα βρούμε αυτή την ισορροπία στην άμυνα. Η μπάλα όμως θέλει και τύχη...

Γι' αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Ο αντίπαλος θα μας κάνει 1-2 τελικές και θα πετύχει γκολ. Εμείς στο παιχνίδι που πέρασε την Κυριακή κάναμε... 15 ευκαιρίες και δεν πετύχαμε τίποτα. Υπάρχει γκαντεμιά στην ομάδα. Αυτή την εποχή οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι με μία νίκη θ' αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών που τους έχει πάρει από κάτω, αλλά και γενικότερα για την ομάδα ώστε ν' αλλάξει αυτό το κλίμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News