default-image

Πιστοποίηση "Σουπερλιγκάτου" ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πιστοποίηση "Σουπερλιγκάτου" ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ είχε την κλάση της Σούπερ Λίγκα στη χθεσινή αναμέτρησή του με τον Πλατανιά. Κι ήταν η πρώτη ομάδα της Football League, που σε αυτή τη φάση του κυπέλλου πήρε τη νίκη, λίγο μετά που τα Τρίκαλα έκοβαν τον πρώτο βαθμό από τον Σουπερλιγκάτο Ατρόμητο.

Πόσο καλά προετοιμασμένη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου για την επίσημη πρώτη! Αν υπολογιστεί η ανισότητα της διοργάνωσης, όταν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα ν έχουν ρυθμό οκτώ αγωνιστικών και εκείνες της μικρής λίγκας, μηδενικό...

Οι τοποθετήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου για όσα πίστευε πριν από το παιγνίδι για την ομάδα του έδωσαν ισχυρή πιστοποίηση στο γήπεδο και με την ώθηση του φίλαθλου κόσμου ο ΟΦΗ με την ιστορική φανέλα του και το δυνατό dna του, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν.

Και τα "σφηνάκια"

"...Και η απάντηση βγήκε όπως το 2007 στην Τουρκία...", έτσι σχολίασε διαδυκτιακά ο Νίκος Φλέκκας την οριστική απόφαση για την χωρίς μετακίνηση φιλάθλων στις αναμετρήσεις Ελλάδας-Κροατίας"

Μια μέρα νωρίτερα ο πρόεδρος του "Γαλανόλευκου Φάρου" κατακεραύνωνε όπως ο Δαίδαλος: "Ντροπή για όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που θέλουν να βρεθούν στις κερκίδες του Ζάγκρεπ και να ενισχύσουν ,ε τη δύναμη της φωνής τους, την Εθνική Ελλάδας", περιμένοντας σαφώς το αποτέλεσμα.

«Αν νικήσουμε την Γιουβέντους θα γυρίσω με τα πόδια. Μένω… 50 μέτρα απ' το γήπεδo»! Σπέσιαλ δήλωση Σούσο ενόψει του ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους.

 «Ο αδερφός μου άνηκε στο ΠΑΜΕ και έχω μέσα στο κόμμα ανθρώπους που θεωρώ ικανούς και καθαρούς. Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ». Από την συνέντευξη του Νίκου Παππά στο «VICE», για τη σχέση του με το ΚΚΕ. Σύντροφος!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε και για τους για τους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Η πλειοψηφία δεν το γνωρίζει το άθλημα. Έχει τεράστια διαφορά να βλέπεις από το να παίζεις. Και εγώ 20 χρόνια τρώω παστίτσιο, δεν ξέρω να το φτιάχνω». Του πάει η σάτιρα!

«Καλύτερα θα ήταν να έβαζες λίγα χρήματα στην ομάδα σου ή ακόμη καλύτερα θα ήταν να έβαζες χρήματα για να καλύψεις κάποια από τα χρέη σου…». Η απάντηση Γιώργου Σαββίδη σε Καρυπίδη για το "Στον Μπαοκ χαίρονται για τους παίκτες τους (emoji γέλιου), έτσι κι εγώ θα το έβαζα".

Ερώτηση: Όταν κάποιος εκφράζεται δημοσίως με λάθος τρόπο, του λες την αλήθεια, ή τον επιβραβεύεις ενθαρρύνοντας τον να συνεχίσει απτόητος;

Ο Παπαπέτρου που θα σφυρίξει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα διευθύνει για πρώτη φορά ντέρμπι "αιωνίων" αντιπάλων. Όταν έπαιζε στη Β' εθνική στην προηγούμενη ζωή του ΟΦΗ εκεί, ήταν πολύ καλός.

Η σύμπραξη των οπαδών της Μπεσίκτας, της Γαλατασαράι και της Φενερμπαχτσέ στην Κομοτηνή, για να μαζέψουν λεφτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς (;), που γράφει η «Μιλιέτ», θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί αντιστοίχως με εκείνους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ; Άσχετο το ερώτημα...

Όταν η ίδια η τουρκική εφημερίδα γράφει πως «ένα λίγο έμπειρο μάτι καταλαβαίνει πως πρόκειται για προξενική εκδήλωση που αποσκοπεί στον εκτουρκισμό της μειονότητας διαμέσου της ταυτοποίησης των νέων με τις ομάδες της Τουρκίας» και αναρωτιέται: «Ποιος πλήρωσε άραγε τα έξοδα της Τουρκάλας καλλιτέχνιδος;…».

-Τελικά τους φταίει το πανό του Απόλλωνα Πόντου; Αυτά τα βαθιά και χρηματοδοτούμενα δεν τα βλέπουν καν… (Ποιοι; Θα πεις…)

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News