Αθλητισμός

Ζήτησε έξτρα προστασία η Αργεντινή στο Μουντιάλ

Η αφίσα με τον «ματωμένο» Μέσι σήμανε συναγερμό στους Αργεντίνους

Η αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το ISIS με τον Μέσι έχει σημάνει συναγερμό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και ειδικά στην Αργεντινή υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Η αφίσα απεικόνιζε τον Λιονέλ Μέσι να στέκεται πίσω από κάγκελα φυλακής και τα δάκρυά του ήταν ματωμένα, ενώ τη συνόδευε η φράση, «πολεμάτε ένα κράτος που δεν έχει [τη λέξη] αποτυχία στο λεξικό της».

Η τρομοκρατία μπαίνει απειλητικά και στο ποδόσφαιρο πλέον με τη FIFA να εκφράζει την ανησυχία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις δυνάμεις ασφαλείας της Ρωσίας να τρέχουν για να προλάβουν.

Το γεγονός ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το πρόσωπο του Μέσι έχει προκαλέσει μία παραπάνω ανησυχία στις τάξεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής. Μάλιστα ο πρόεδρος, Κλαούντιο Τάπια είχε έκτακτη συνάντηση σήμερα με το Ρώσο πρέσβη της Αργεντινής, Βίκτορ Κορονέλι.

Η κουβέντα των δύο πλευρών αναλώθηκε στον τρόπο που η Αργεντίνικη αποστολή θα προστατευτεί από τυχόν τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μάλιστα ο Αργεντίνος εκπρόσωπος ζήτησε επιπλέον προστασία για την ομάδα της χώρας του…

Σχόλια