default-image

Ήττα για τον Κισσαμικό στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Ήττα για τον Κισσαμικό στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανταγωνιστικός ήταν ο Κισσαμικός στην Τρίπολη, μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα, όμως οι γηπεδούχοι με ανατροπή πήραν τη νίκη με 2-1 και έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως οι Χανιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι κάτι που τους έδωσε προσωρινά τα ηνία. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα με τον Τριανταφυλλόπουλο και στο τέλος πήρε και τη νίκη.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, όμως στο 40' ο Ίγκορ ανέτρεψε τον Ντάγκρα και ο Ξυδάς που ανέλαβε την εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τον Κισσαμικό.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν τέσσερα λεπτά αργόερα με τον Μαντιντά να κάνει τη σέντρα, τον Τριανταφυλλόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έληξε με το σκορ 1-1 και όλα έδειχναν ανοικτά ενόψει του β' ημιχρόνου. Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή των κινήσεων και στο 64' κατάφεραν να φέρον το παιχνίδι στα μέτρα τους σκοράροντας με τον Δουβίκα για το 2-1.

Από εκεί και μετά ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66' Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75' Τσουκαλάς)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63' Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75' Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71' Νικόλτσης)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Κισσαμικός 3

4. Αχαρναϊκός 0

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Αχαρναϊκός - Αστέρας

Κισσαμικός - Ολυμπιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News