Αθλητισμός

Χωρίς Έλληνες φιλάθλους στην Κροατία

ΕΠΟ, Κροατική Ομοσπονδία και Αστυνομία αποφάσισαν απαγόρευση μετακινήσεων φιλάθλων στα μπαράζ

Το εμπόδιο της Κροατίας στα μπαράζ θα πρέπει να ξεπεράσει η Εθνική μας για να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ώθηση από τους φιλάθλους της θα πάρει μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/10) σα γραφεία της ΕΠΟ με εκπροσώπους της κροατικής και ελληνικής ομοσπονδίας και των εκπροσώπων των αστυνομικών αρχών αποφασίστηκε να μην διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους σε κανένα από τα δύο ματς.

Οι Κροάτες είχαν έτσι κι αλλιώς εκφράσει φόβους για επεισόδια και τελικά αποφασίστηκε να μην υπάρξουν θύρες για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά: «Ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κροατικής και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, αποφασίστηκε να μην υπάρξουν πωλήσεις εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους και στους δύο αγώνες μεταξύ των Εθνικών Ομάδων των δύο χωρών.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξουν ειδικές θύρες φιλοξενούμενων φιλάθλων και καμία μετακίνηση φιλάθλων και των δύο Εθνικών Ομάδων. Ο αριθμός των θεατών και των δύο πλευρών θα περιοριστεί στην επίσημη αντιπροσωπεία κάθε φιλοξενούμενης Ομοσπονδίας».

Σχόλια