default-image

Iκανοποίηση στον Εργοτέλη για την εικόνα με Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Iκανοποίηση στον Εργοτέλη για την εικόνα με Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένοι από την εικόνα του Εργοτέλη εμφανίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη οι κιτρινόμαυροι. Πιο συγκεκριμένα ο γυμναστής της ομάδος Αντώνης Ανδρουλάκη, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα, επεσήμανε:

«Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη νίκη της. Εμάς μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες μας και την προσπάθεια που έκαναν. Έγιναν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη και τον αγώνα με την Καλλιθέα και την έναρξη του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε για κάτι συγκεκριμένο στο γήπεδο, αυτά που έγιναν σήμερα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είναι πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει. Θα δούμε τα γκολ που δεχθήκαμε και θα μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ για πρώτο της γκολ υπάρχει υποψία οφ σάιντ. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα».

Να σημειώσουμε ότι ο Τάκης Γκώνιας παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα καθώς είναι τιμωρημένος και μάλιστα γι αυτό το λόγο δεν παραβρέθηκε και στην συνέντευξη τύπου.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε: «Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξει μια ομάδα πολύ καλά μετά από έναν αγώνα που προέρχεται από ήττα. Είμαι ικανοποιημένος που “επιβιώσαμε” από αυτό. Χρησιμοποιήσαμε χώρους όταν ο αντίπαλος μας πίεσε ψηλά και τα γκολ μας έδωσαν ελπίδα για να συνεχίσουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε. Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για την προσπάθειά».

Επίσης αναφερόμενος στην ομάδα μας τόνισε: «Ο Εργοτέλης παίζει πολύ καλά, είναι φανερή η ιδέα του παιχνιδιού του, αν και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ποιότητα των δύο ομάδων. Έχει καλό πνεύμα και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξε την ποιότητά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News