default-image

Νίκησε την Ναντέρ ο Άρης

Μπάσκετ
Νίκησε την Ναντέρ ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύρρειος νίκη με 70-62 για τον Άρη απέναντι στην Ναντέρ, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν μία κακή τρίτη περίοδο, ξαναβάζοντας την γαλλική ομάδα στο κόλπο της νίκης. Όμως η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη κατάφερε να διατηρήσει την συγκέντρωσή της και να φτάσει σε μία δύσκολη νίκη.

Καλό ρυθμό είχε από την αρχή το παιχνίδι, με την Ναντέρ να είναι λίγο καλύτερη από τον Άρη, κάτι που οδήγησε τη γαλλική ομάδα στο να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη (16-17). Οι «κίτρινοι» όμως, μπήκαν αγριεμένοι στην επόμενη περίοδο και παίζοντας ομαδικό και ωραίο μπάσκετ κατάφεραν να πετύχουν τριάντα πόντους κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου. Έτσι η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με διαφορά δέκα πόντων (46-36).

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ χαλαροί στο παρκέ, με αποτέλεσμα η Ναντέρ να κάνει ένα σερί 14-2 και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Παρόλα αυτά, ο Άρης κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα και να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενος (54-53). Στην τελευταία περίοδο του αγώνα ο Άρης κατάφερε να «ανοίξει» λίγο τη διαφορά, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη, η οποία ήρθε τελικά με 70-62.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 46-36, 54-53, 70-62.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News