default-image

Απόδραση Πανιωνίου στο 93' με 1-2 επί του Άρη

Ποδόσφαιρο
Απόδραση Πανιωνίου στο 93' με 1-2 επί του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 1-2 του Άρη με γκολ του Γεσίλ στο 93ο λεπτό.

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να προηγείται στο 39' με τον Λάμπρου. Στο β' μέρος, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και παιχνίδι ήρθε στα ίσια στο 74'. Ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου, ο Μουμίν έκανε το σουτ, ο Σαραμαντάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή, αλλά ο Πασάς πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Όλα πλέον ξεκινούσαν από την αρχή.

Οι φιλοξενούμενοι... προειδοποίησαν στο 91'. Ο Γεσίλ συνεργάστηκε άψογα με τον Χατζισαφί, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Καντιμοίρης με το δεξί χέρι κράτησε το 1-1. Κάτι όμως που δεν κατάφερε δυο λεπτά μετά, όταν ο Λάμπρου σούταρε έξω από την περιοχή, ο Γεσίλ έκανε ενστικτωδώς το τακουνάκι, άλλαξε πορεία στην μπάλα και την έστειλε στην δεξιά γωνία, γράφοντας το 2-1 για τον Πανιώνιο.

Πλέον, η ομάδα του Γρηγορίου και ο ΠΑΣ έχουν από τέσσερις πόντους, έναντι δυο του Άρη και μηδέν του Παναιγιάλειου που έχει αποκλειστεί. Την τελευταία αγωνιστική, ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ και ο Πανιώνιος πάει στο Αίγιο. Τα πάντα θα κριθούν τότε, όμως οι δυο ομάδες της Super League έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Άρης κυνηγάει το τρίποντο στον δικό του αγώνα, αν θέλει να περάσει. Ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια του.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News