default-image

Νικητής ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Πανσερραϊκό

Ποδόσφαιρο
Νικητής ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0, ο Παναιτωλικός επικράτησε του Πανσερραϊκού στην σημερινή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη αυτής απείλησε την εστία του Ρίστιτς με το σουτ του Μάρκος Πάουλο, ύστερα από την ωραία σέντρα του Ρόζα.

Ότι δεν πέτυχε στο τέταρτο λεπτό ο Βραζιλιάνος, το πέτυχε στο όγδοο. Ο Μύγας άφησε στον Μαρκόβσκι, ο Σέρβος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μάρκος Πάουλο με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Τα σουτ των Μοράρ (22'), Κλέζιο (25') και Μύγα (26') δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Πανσερραϊκού.

Ο Μαρκόβσκι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 39ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50ό λεπτό, ο Σέρβος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε το σουτ του Μαρκόβσκι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (54') το δοκάρι δεν έκαναν τη χάρη στον Ρουμάνο επιθετικό των γηπεδούχων, Βλαντ Μοράρ.

Το δεύτερο γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα, ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Μασουρέκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χαντάκιας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Μαρκόβσκι τη δεύτερη, με την οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Υπόθεση "Μάρκο", δηλαδή. Το πρώτο γκολ ήλθε από τον Μάρκος Πάουλο, το δεύτερο από τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Έτσι κι αλλιώς οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον 6ο όμιλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν γνωστές την τελευταία αγωνιστική σε Σέρρες και Ηράκλειο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):  Τσέναμο, Μόρας, Χαντάκιας, Μύγας (57' Ντίας), Παρράς, Μπεχαράνο (71' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Ρόζα (46' Μασουρέκ), Κλέζιο, Μοράρ, Μαρκόβσκι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Σιάκκας, Τσαμούρης, Ιωαννίδης (65' Τζιτζικαλάκης), Γκέκας, Ρούτσης, Δούμτσιος, Βοσκόπουλος, Στέβιτς (54' Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (67' Φοσού), Γκούρτσας.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News