default-image

Κάθε πράγμα στην ώρα του... και τα "σφηνάκια"!

Αθλητισμός
Κάθε πράγμα στην ώρα του... και τα "σφηνάκια"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθρέπτης μιας ομάδας είναι το γήπεδο. Αυτό που βγάζει πάνω στο χορτάρι κι αυτό που επιτυγχάνει. Θέλει υπομονή, για να συγχρονιστεί με όποια μεγάλα λόγια.

Με μεγάλη προσήλωση στο γεγονός της πρεμιέρας, οργανώνουν τις δημόσιες σχέσεις τους στην ΠΑΕ ΟΦΗ, προσκαλώντας πρόσωπα σε θέσεις επισήμων που είναι κοντά στην ομάδα, την έχουν βοηθήσουν και είναι πρόθυμοι να τη στηρίξουν καλοπροαίρετα στο μέλλον. Πολύ ορθό.

(Λάθος η επικοινωνιακή ολιγωρία, ειδικά όταν πρόκειται για προώθηση θεμάτων που αφορούν συλλόγους με κοινωνικό χαρακτήρα).

Οι φίλαθλοι της Κρήτης, με τρεις ομάδας στη Football League, περιμένουν να έχουν αυτό που τους αξίζει στις επιλογές των τηλεοπτικών μεταδόσεων του πρωταθλήματος, έχοντας ολίγον τι, δυσάρεστη εμπειρία από πέρυσι.

Έφτασε κι ώρα του Γιώργου Γιακουμάκη, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του. Το κρητικό παλικάρι, μπαίνει σήμερα στους αγώνες με την ΑΕΚ και θα κάνει πολλούς εκεί να σκυλομετανιώσουν που του άλλαξαν τον αριθμό της φανέλας, για τις πλάτες του μέχρι τώρα περιπατητή Αραούχο.

Μεγαλειώδης άλλωστε και τότε η στάση του. «Εγώ ήλθα να παίξω μπάλα, όχι να επιλέγω νούμερα…», φέρεται να έκανε τον Μελισσανίδη να του σφίγγει το χέρι από ικανοποίηση μιας υποδειγματικής ώριμης στάσης.

Πάγια η τακτική τους να σκορπούν φόβο και τρόμο στους ανθρώπους, αλλά και δείγμα αδυναμίας τους. Αυτή η διαρροή των πόστερ του ISIS σε βάρος του Μέσι, σίγουρα αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, και δη με τα μηνύματα που είναι  γραμμένα στα αγγλικά. Δεν θα περάσει...

Χάρηκαν πολύ οι Κρητικοί με την πρόσκληση του Σαλούστρου στην Εθνική ομάδα μπάσκετ στην Εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ. Το θέμα της Νίκης Μηλιαράκη στη Νέα Κρήτη "Χρήστος Σαλούστρος: Ένας Ανωγειανός στην Εθνική μπάσκετ", έγινε από τα πιο αγαπημένα στα social media. Έχει και ένα χαμόγελο αυτό το παιδί, που σκορπά άφθονη αισιοδοξία!

Αλλά και η βιογραφία του, οδηγός ζωής! Καλή επιτυχία, Χρήστο!

"Όταν η προπόνηση σε διδάσκει!!! Γιατί ο δρόμος ... όποιος κι αν είναι αυτός, έχει τη δική του ιστορία!!! Προπόνηση με νόημα και υψομετρικά!!! Η ζωή τραβάει την ανηφόρα...".

Σημείωση με νόημα από τον προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη, κάνοντας προετοιμασία ποδηλασίας με τους αθλητές του στα Ανώγεια και προβάλλοντας φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ιστορικότητα και την αγωνιστικότητα του τόπου. (φωτο)

Κώστας Κιάσσος: Τρελαίνομαι να μιλώ για ξένο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για Premier League!

Συνεχίζει να μειώνει την προσωπικότητά του ο Παπάς. Σαν παλιό παιγνίδι στους δρόμους της οδού Αθηνάς.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News