default-image

Στα... βαθιά το πόλο του ΟΦΗ, σήμερα στη Βουλιαγμένη

Σπορ
Στα... βαθιά το πόλο του ΟΦΗ, σήμερα στη Βουλιαγμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, η οποία αντιμετωπίζει στις 18:00, στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, το ΝΟΒ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Η ηρακλειώτικη ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις ιστορικότερες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης, η οποία παραμένει αήττητη τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση και παιχνίδια σαν το σημερινό μόνο διδακτικά μπορεί να είναι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, από την πλευρά του, αντιμετωπίζει στις 17:00 το Ναυτικό Όμιλο Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο, στοχεύοντας στους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς κι αυτός, όπως και ο ΟΦΗ, μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Θεωρητικά η ομάδα της Χίου είναι αδύναμη και έχει τρωτά σημεία, τα οποία καλούνται να βρουν οι Χανιώτες, για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη ή να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Σήμερα διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια και συγκεκριμένα το ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης-Υδραϊκός, ενώ η αυλαία της 3ης αγωνιστικής θα πέσει μεθαύριο Παρασκευή με τα παιχνίδια Εθνικός-Π. Φάληρο και Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Το σαββατοκύριακο δεν έχει δράση, καθώς η 4η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 4/11.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News