default-image

Οι διάδοχοι του Ρέτσου, στέλνουν μήνυμα στο Ηράκλειο!

Ποδόσφαιρο
Οι διάδοχοι του Ρέτσου, στέλνουν μήνυμα στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τέσσερις ομάδες, δύο γήπεδα, μία πόλη, ένας προορισμός: Τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων! 8 με 14 Νοεμβρίου, Ελλάδα, Ρωσία, Ρουμανία και Γιβλαλτάρ παίζουν στο «Γεντί Κουλέ» και στο «Παγκρήτιο», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η Εθνική ομάδα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση Οι διαστο Euro 2018 στο δεύτερο σπίτι της, στο Ηράκλειο. Θα είμαστε και πάλι δίπλα της».

Με αυτό το μήνυμα καλούνται οι φίλαθλοι του Ηρακλείου να δώσουν παρών σε αυτό το σημαντικό γεγονός, στηρίζοντας τις αυριανές ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, διαθέτει κυριολεκτικά τον αφρό!

Σκεφτείτε ότι αυτή η ομάδα παίρνει σκυτάλη από την εθνική ομάδα του Νικολάου, του Ρέτσου και του Λημνιού!

Τί κάνει ο Νίκος Κουνενάκης;

Από τα βασικά ερωτήματα που απευθύνουν στον Νίκκι Παπαβασιλείου στο Ηράκλειο, μετά τη συνεργασία τους στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι ο πρώην άσος του ΟΦΗ, δεν ασχολείται καθαρά με την προπονητική, γύρισε στις ΗΠΑ και έχει οργανώσει αθλητικό κέντρο προσφέροντας επαγγελματικά υπηρεσίες αθλητικού περιεχομένου με ανεπτυγμένη στατιστική και επιστημονικά στοιχεία που αφορούν τους επαγγελματίες των σπορ!

Μοιάζει απίστευτο για Ελληνικό!

Απίστευτη είναι η ροή του ανταγωνισμού στην κορυφή και την ουρά του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Στην κορυφή, μοιάζει απίστευτο μετά από οκτώ αγωνιστικές να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός και να έπεται άμεσα ένα πρόγραμμα φωτιά για τους κατοίκους της! Ο Ατρόμητος να έχει μπροστά του αποστολή στην Ξάνθη, μετά να υποδέχεται τον Πανιώνιο και κατόπιν να έχει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο οποίος προηγουμένως θα έχει υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης  και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και μετά από το μάδημα των «Δικεφάλων» θα τον περιμένει στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος! Η ΑΕΚ έχει πιο «βαρύ» πρόγραμμα αφού έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό! Ο δε Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι των «Αιωνίων» στη Λεωφόρο θα χρειαστεί να σπάσει το αήττητο του Λεβαδειακού! Συναρπαστικός Νοέμβριος!

"Ρίξτε τους στ΄αυτιά"!

Καλό ξεκίνημα στον Εργοτέλη και στον ΟΦΗ, που δίνουν τα πρώτα επίσημα παιγνίδια τους στην αγωνιστική περίοδο, μπροστά στους φίλους τους. Ο ΟΦΗ γενικώς το πρώτο. Ο Εργοτέλης, είχε την παρθενική αίσθηση από τις Σέρρες… Πάνω τους στηρίζεται και σε αυτή τη σεζόν η άνοδος της στάθμης του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο.

Αντιστρόφως από τους καιρούς που και οι δύο μαζί, μεσουρανούσαν στην Σούπερ Λίγκα, κάνοντας την Κρήτη, να αισθάνεται «τρίτος πόλος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάνε αυτά τα μεγαλεία...

Έχοντας ζήσει και τα πάνω και τα κάτω, μπορούμε να έχουμε τη γνώμη πως το κάτω, δεν μας ταιριάζει καθόλου. Καλή επιτυχία λοιπόν!

Κρίμα που δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιγνίδι του ΟΦΗ στις Σέρρες. Κρίμα που δεν θα μεταδίδονται παιγνίδια της Football League, ημέρα Δευτέρα. Η μόνη ελπίδα είναι να αλλάξει ο προγραμματισμός, ως σύνηθες φαινόμενο σ' αυτή την κατηγορία!

"Έμπα μες στο γήπεδο και ρίξε τους στ' αυτιά, ρίξε τους εφτά. Κι αν περισσέψει χρόνος, ακόμη μερικά....". -

Ήταν προτιμότερος αυτός ο εμπνευσμένος στίχος του αείμνηστου Μανόλη Ρασούλη, από τον ύμνο του ΟΦΗ, από αυτό που επέλεξε να κάνει ο πρόεδρος για να διεγείρει τους φίλους της ομάδας με τα παρατεταμένα σύμβολα με τα παπάκια πίσω από το τρίτο γράμμα της αλφαβήτου. (Ως αυθόρμητος, μπήκε στο ρεύμα των προέδρων, υιών προέδρων και άλλων, που έχουν γίνει περιβόητοι για τις αναρτήσεις τους στο facebook, στο instagram και λοιπά συναφή, φλερτάροντας με το "γραφικοί").

Έχουν αγριέψει πάντως πολλοί με τα αποκαλούμενα «ποσταρίσματα»! Αλλά όπως σημειώνει εύστοχα ο ευφυέστατος συνάδελφος Ανδρέας Παναγόπουλος: "Περιμένοντας καμιά φορά μια πετυχημένη τελευταία ανάρτηση πριν πας για ύπνο σε παίρνει το... ξημέρωμα".

Σκεφτήκαμε την ερχόμενη Δευτέρα να ξενυχτίσουμε τον Κώστα Κιάσσο! Τρελαίνεται για highlights και να μιλά για ξένο ποδόσφαιρο. Στον Νίκκι Παπαβασιλείου και στον Δημήτρη Βολωνάκη που έκανε το ποδαρικό, άρεσε πολύ η εμπερία. Έχει και καλό καφέ!

Άλλο πάλι και τούτο με τον Παπά, τον μπασκεμπολίστα του Παναθηναϊκού. Ντόρος μέγας, αλλά τον έβαλε στη θέση του η Ασπασία, με ένα ωραίο κείμενο που τα λέει όλα στον επίλογο:  «Εγώ όταν σε συναντώ θέλω να σιγοτραγουδώ: «Γεια σου Παππά, Παππά» και όχι: «Άντε γεια σου Παππά, Παππά»

Υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές "εδώ" και "εκεί" θα λέγαμε Ασπασία!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News