Αθλητισμός

Επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Παράσχο

Τον καλεί να μαζέψει 100.000 για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα

Το… γαϊτανάκι των ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πλατανιά συνεχίζεται διατηρώντας την κόντρα που ξεκίνησε με το μεταξύ τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με γραπτή του δήλωση επιτίθεται στον Γιώργο Παράσχο και τον καλεί να κάνει οικονομία 100.000 ευρώ για τα έξοδα της δικαστικής τους διαμάχης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόντρα ξεκίνησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον προπονητή του Πλατανιά. Ο Γιώργος Παράσχος απάντησε με δηλώσεις και το… κακό τρίτωσε με τη σημερινή γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Δεν έχω αντιληφθεί γιατί ο (ακόμη και σήμερα) προπονητής του Πλατανιά μου έκανε αυτήν την προσωπική επίθεση, ενώ η ανακοίνωση εναντίον του μετά τις ακραίες συκοφαντικές δηλώσεις του για την ομάδα μας δεν έγινε από εμένα, αλλά από την ΠΑΕ.

Τις προσωπικές μου δηλώσεις τις υπογράφω ο ίδιος και δεν φοβήθηκα ποτέ να το κάνω. Πέρυσι τον είχα αποκαλέσει ταβερνιάρη και το έκανα ο ίδιος.

Για το ένα σκέλος της δηλώσεως του περί περιπλανόμενου παράγοντος, δυστυχώς για αυτόν τις ιστορικές ομάδες τις οποίες αγόρασα κατεστραμένες και στα τάρταρα, με παρεκάλεσαν να τις αγοράσω και τις έκανα όλες μεγάλες, εξοφλημένες, με προπονητικά κέντρα και τουλάχιστον δύο κατηγορίες παραπάνω από εκεί που τις πήρα.

Για τη δεύτερη φράση του που αφορά ψυχιατρικές προσεγγίσεις τον συμβουλεύω να κάνει οικονομία περίπου 100.000€ για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις.

Άλλωστε κάνοντας μια τόσο μεγάλη καριέρα στη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, είμαι βέβαιος ότι θα έχει αποταμιεύσει πολλά χρήματα και αυτό το ποσό θα είναι για αυτόν ανώδυνο.

Μαζί με τους οπαδούς μας τον περιμένουμε στη Λάρισα στον αγώνα του δεύτερου γύρου, εφόσον είναι ακόμα προπονητής του Πλατανιά για να απολαύσει τη γνωστή σε όλους φιλοξενία μας.

Στη Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί".

Σχόλια