default-image

Πετράκης: Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Στόχος της χανιώτικης ομάδας είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, σε ένα ματς που αποτελεί «τεστ» ενόψει της… σέντρας στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Πετράκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από τη Super League κάνει τη δουλειά μας αρκετά δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε στην ομάδα μας και δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο ματς. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και είναι πολύ θετικό για εμάς ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, οπότε θα μας δώσει λίγο ρυθμό γι' αυτό το κομμάτι και σίγουρα για όλους μας είναι κάτι ευχάριστο να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Για το κίνητρο των παικτών κόντρα σε αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας: «Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα πράγματα από μένα σε αυτό το κομμάτι σαν προπονητής τους, διότι οποιοσδήποτε και να βρισκόταν στη δική τους θέση όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία τα κίνητρα μεγαλώνουν από μόνα τους και τα ψυχολογικά και τα αγωνιστικά. Οπότε, σίγουρα περιμένω από τη δική τους πλευρά να είναι απόλυτα έτοιμοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News