default-image

Η αποστολή της Μικτής Νέων ενόψει Λασιθίου

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Μικτής Νέων ενόψει Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Μινωικής, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων αντιμετωπίζει αυτή την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 την Μικτή Λασιθίου στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ κ. Γιάννης Χατζησεβαστός επέλεξε την 18άδα του αγώνα και καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο και ώρα 13:30 στο γήπεδο: Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Βοργιάς (ΠΟΑ), Χαιρέτης (Χερσόνησος), Κεβάνι, Φαϊτάκης (Εργοτέλης), Στακάκης, Γκίκα (Ολυμπιακός), Κριτσωτάκης (Αθλόπολις), Σαβουϊδάκης, Μαμουλάκης, Ζηδιανάκης, Παπαδάκης (Λίντο), Σμπώκος, Ροδίτης, Κουτεντάκης, Παπαδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος (ΟΦΗ).

Η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της (14:15, γηπ. Μινωικής) και στη συνέχεια ο προπονητής κ. Αντώνης Φραγκάκης θα ανακοινώσει την 18άδα για τον αυριανό αγώνα.

Η ΕΠΟ επισημοποίησε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την πρεμιέρα με τον Μικτών, με τα παιχνίδια στον 12ο Όμιλο Κρήτης να είναι Ηράκλειο-Λασίθι στο γήπεδο ΠΟΑ και Ρέθυμνο-Χανιά στο γήπεδο KIDO.

Αναλυτικά:

Μικτές Παίδων

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (13:00)

ΕΠΣ Ηρακλείου-ΕΠΣ Λασιθίου (γηπ. ΠΟΑ): Καραγιαννόπουλος, Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Χανίων (γηπ. KIDO): Μανδαλενάκης, Ελευθεράκης, Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου)

Μικτές Νέων

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (15:00)

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Χανίων (γηπ. KIDO): Κρασαγάκης, Ελευθεράκης, Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου)

ΕΠΣ Ηρακλείου-ΕΠΣ Λασιθίου (γηπ. ΠΟΑ): Σταυρουλάκης Ρ., Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News