Αθλητισμός

Τελική ευθεία για το γήπεδο του Αστριτσίου

Επίσκεψη θεσμικών φορέων και ενημέρωση για τις εργασίες

Το… νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι και πλέον όλοι στο Αστρίτσι μετρούν αντίστροφα για την παράδοση του ανακαινισμένου γηπέδου, το οποίο θα αποτελέσει και έδρα της τοπικής Τριτωνίας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Λυδατάκης, επισκέφτηκαν την Κυριακή το Περιφερειακό γήπεδο στο Αστρίτσι και ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών.

Με ανακοίνωσή τους, η τοπική κοινότητα Αστριτσίου και ο πρόεδρος Μιχάλη Γαρεφαλάκης, που ήταν παρών στην επίσκεψη των τοπικών φορέων, ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του, Νίκο Συριγωνάκη και Γιώργο Πιτσούλη για το σπουδαίο αυτό έργο με κοινωνικό και αθλητικό αντίκτυπο στην περιοχή.

Επίσης τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη και τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Λυδατάκη για το ενδιαφέρον και την βοήθειά τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Γαρεφαλάκης «το έργο θα συμβάλει στην ενασχόληση των νέων της περιοχής με τον αθλητισμό και θα τους απομακρύνει από άλλες καταστροφικές συνήθειες».

Σχόλια