Αθλητισμός

Νικητές Αναπολιωτάκης-Τσιούκας στο 39ος Ράλι Κρήτης

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος αγώνας της χρονιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 39ο Ράλι Κρήτης, το οποίο υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι ήδη έχουν κατακλίσει τα σημεία των ειδικών διαδρομών σε Ποταμιές και Καστέλι.


 
Η εκκίνηση δόθηκε στις 11π.μ. από τις Ποταμιές, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο ειδικές στην ίδια διαδρομή και τρεις στο Καστέλι. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός ανάμεσα στα 26 πληρώματα της Κρήτης που έχουν δηλώσει συμμετοχή.


 
Μαζί θα παρακολουθήσουμε live την εξέλιξη του Ράλι Κρήτης

Οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με το Seat Ibiza GT1 16V ήταν οι ταχύτεροι της 1ης ειδικής διαδρομής που πραγματοποιήθηκε στις Ποταμιές με χρόνο 5’:28’’,18. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με Mitsubishi Lancer EVO και χρόνο 5’:32’’,69, ενώ κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πίσω ήταν οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης με Mitsubishi Lancer EVO και χρόνο 5’:32’’,89.
 


Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης ειδικής του Ράλι Κρήτης
 

Πήραν κεφάλι Κακεπάκης-Μπαρδάκης

Νέα δεδομένα προέκυψαν μετά τη 2η ειδική διαδρομή του Ράλι Κρήτης καθώς οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με Mitsubishi Lancer EVO ήταν ταχύτεροι με χρόνο 3’:59’’,34 κι έτσι ανέβηκαν στην 1η θέση και της γενικής κατάταξης, ενώ το δεύτερο ταχύτερο χρόνο έκαναν οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης με Mitsubishi Lancer EVO και χρόνο 4’:03’’,09 που είναι δεύτεροι στη γενική. Οι πρώτοι στην 1η ειδική, Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με το Seat Ibiza GT1 16V, είχαν τον 3ο καλύτερο χρόνο με 4’:04’’,03  και είναι τρίτοι στη γενική κατάταξη.
 


Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης ειδικής του Ράλι Κρήτης
 

Η γενική κατάταξη μετά την ολοκλήρωση και της 2ης ειδικής διαδρομής έχει ως εξής:

3η Ειδική: Ξανά προβάδισμα για Αναπολιωτάκη-Τσιούκα

Νέα ανατροπή στο Ράλι Κρήτης, με τους Αναπολιωτάκη-Τσιούκα (Seat Ibiza GT1 16V) να τερματίζουν 1οι στην 3η ειδική διαδρομή με χρόνο 05:20,02 και να παίρνουν ξανά προβάδισμα στην γενική κατάταξη. Οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με Mitsubishi Lancer EVO τερμάτισαν 3οι στην 3η ειδική με χρόνο 05:27,52 και έχασαν το προβάδισμα και στην γενική κατάταξη πέρασαν στην 2η θέση. Το πλήρωμα των Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη με Mitsubishi Lancer EVO ήταν 2ο στην 3η ειδική με χρόνο 05:26,35 και είναι 3ο στην γενική κατάταξη.

4η ειδική: Πρώτοι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και της 4ης ειδικής διαδρομής, όπου ταχύτεροι ήταν οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με το Seat Ibiza GT1 16V και χρόνο 3’:57’’,9,3, ενώ δεύτεροι ήταν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με Mitsubishi Lancer EVO και χρόνο 4’:00,23. Στην 3η θέση τερμάτισαν οι Περουλάκης-Σαρρής με Mitsubishi Lancer EVO και χρόνο 04’:05’’,15
 

Τα αποτελέσματα της 4ης ειδικής διαδρομής

Πρώτοι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας μετά την 5η ειδική

Η μεγάλη μάχη συνεχίζεται για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Ράλι Κρήτης. Μετά την ολοκλήρωση και της 5ης ειδικής διαδρομής προηγούνται οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας και ακολουθούν στη 2η θέση οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης και τρίτοι οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης.
 

Νικητές οι Αναπολιωτάκης - Τσιούκας

Επέστρεψαν στην κορυφή του Ράλι Κρήτης οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας καθώς μετά την ολοκλήρωση και της 6ης ειδικής διαδρομής είχαν τον ταχύτερο χρόνο και αναδείχτηκαν φετινοί νικητές.

Τα 26 πληρώματα λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα

Σχόλια