default-image

"Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκα" (video)

Ποδόσφαιρο
"Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκα" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αγαπημένο του Ηράκλειο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Νίκι Παπαβασιλείου. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής, ενώ πέρασε από τον πάγκο της ομάδας ως προπονητής.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV με συναίσθημα για τον ΟΦΗ, αλλά και τον Ευγένιο Γκέραρντ ενόψει του φιλικού της 20ης Νοεμβρίου.

«Ο ΟΦΗ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Προσπαθεί να παλέψει σε μια δύσκολη κατηγορία, για να βρεθεί ξανά στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό έχει σημασία για τον ΟΦΗ. Δεν είναι ομάδα Β' Εθνικής, είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα», τόνισε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια με το οικονομικό, με την πτώση στην Γ' Εθνική. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, για να ξεφύγει από αυτή την κατηγορία και το εύχομαι πραγματικά. Και στο Νίκο Παπαδόπουλο και σε όλους τους ανθρώπους, που είναι τώρα στον ΟΦΗ, να έχουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν, ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που πρέπει».

«Αγάπη και σεβασμός στον Γκέραρντ»

Μιλώντας για τον Ευγένιο Γκέραρντ η συγκίνηση είναι έκδηλη, με το Νίκο Παπαβασιλείου να επισημαίνει ότι είναι ο άνθρωπος, που του άλλαξε τον τρόπο σκέψης. Χαρακτηριστικά επισήμανε: «Νομίζω ότι αυτό που γίνεται είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον άνθρωπο, που μας άλλαξε τους ορίζοντες και τον τρόπο σκέψης. Μπορεί να δώσαμε, αλλά πιστεύω ότι πήραμε πάρα πολλά από αυτό τον άνθρωπο. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα. Έμεινε εδώ 15 χρόνια. Εγώ είχα την τύχη να τον έχω προπονητή και στον ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Είχαμε και εκεί φανταστική συνεργασία, ενώ πολλές φορές με έστελνε για σκάουτινγκ του επόμενου αντιπάλου. Όταν ήρθα στον ΟΦΗ ως προπονητής ήταν κάθε μέρα στο γραφείο μου. Αυτό που γίνεται μεταξύ μας, με όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε και παίξαμε σε αυτές τις απίστευτες εποχές για τον ΟΦΗ, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Μαθαίνω ότι θα έρθουν και παιδιά, που είναι θρύλοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για αυτό τον άνθρωπο, που έχει την αγάπη και το σεβασμό μας για μια ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News