default-image

Οικογένεια το τμήμα στίβου του ΟΦΗ

Σπορ
Οικογένεια το τμήμα στίβου του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει μια οικογένεια, όπως φάνηκε στον καθιερωμένο αγιασμό του τμήματος, που έγινε στο Εθνικό στάδιο.

Οι φωνές των αθλητών του ΟΦΗ "γέμισαν" το στάδιο, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία κάθε χρόνο επιβεβαιώνεται η μεγάλη δυναμική του ΟΦΗ.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει στην ελίτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού και θα συνεχίσει να το κάνει, όπως ανέφερε μιλώντας στους αθλητές και τους γονείς, ο επικεφαλής του τμήματος, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Ο κ. Αντωνακάκης, έκανε και την παρουσίαση των νέων προπονητών του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, που είναι οι κ.κ. Γιάννης Βαλέργας ( δρόμοι αντοχής) και Δημήτρης Μελικώνης, (άλμα εις ύψος και επι κοντώ). Ενώ στο τεχνικό επιτελείο παρέμειναν οι  Γιώργος Κόκκινος, Φιλιώ Μαρουλή, Γιάννης Αντωνακάκης, με σημαντική και πετυχημένη παρουσία, στο σύλλογο.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο τμήμα, αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια. Να είμαστε μέσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδος στον κλασσικό αθλητισμό» ανέφερε ο κ. Αντωνακάκης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους φέτος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά που έκαναν γνωστό το όνομα του ΟΦΗ και εκτός συνόρων με την συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως είναι οι  Μανιού, Μπαλαμούτη, Καλογεράκης, Λοπινέ και ευχήθηκε και φέτος να συνεχιστεί η ίδια εικόνα.

Παράληλα έκανε αναφορά για την συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων του ΟΦΗ, η οποία ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στο Ευρωπαικό Κύπελλο, που έγινε στην Πορτογαλία.

Ο κ. Αντωνακάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την συμπαράσταση στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ και την Vodafoneγια την χορηγία της στο τμήμα, όπως επίσης και τους χορηγούς που βρίσκονται στο φετινό ημερολόγιο του τμήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Μάλιστα για το λόγο αυτό, πριν τον αγιασμό έγινε η φωτογράφιση του τμήματος!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του τμήματος, τους προπονητές και τους αθλητές, για την πραγματικά εξαιρετική εικόνα του στίβου του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, υπογράμμισε ότι έχει καθιερωθεί πλέον στα κορυφαία σωματεία της χώρας και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον ΟΦΗ, όπου έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε το καθιερωμένο μπάρμπεκιου, με γευστικούς μεζέδες, που είχαν ετοιμάσει γονείς των αθλητών του τμήματος!

Να σημειωθεί ότι στον μπουφέ του αγιασμού του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, συμμετείχαν ακόμη τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ του Βασίλη Ζηδιανάκη, ο φούρνος του Ζαχαρία Ζαχαριάδη στου Κοκκίνη Χάνι και οι αφοί Πλευράκη (S/MBAZAAR) στου Κοκκίνι Χάνι.

Φωτογραφία: Μανόλης Μαθιουδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News