default-image

Αποθέωση του "L100NEL" από τα ισπανικά ΜΜΕ

Ποδόσφαιρο
Αποθέωση του "L100NEL" από τα ισπανικά ΜΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιονέλ Μέσι είχε κέφια κόντρα στον Ολυμπιακό, ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου σκόραρε το 100ο γκολ του στα Κύπελλα Ευρώπης με εκτέλεση φάουλ στο 61ο λεπτό και έβγαλε μία εκπληκτική ασίστ στον Λούκας Ντιν τρία λεπτά μετά για το 3-0 της Μπαρτσελόνα.

Έτσι, λοιπόν, ο καταλανικός Τύπος επέλεξε να έχει μόνο εκείνον στα πρωτοσέλιδά του και να τον αποθεώσει.

Ειδικά, δε, η Mundo Deportivo έκανε ένα εκπληκτικό λογοπαίγνιο, κάνοντας λόγο για "L100NEL", αναφερόμενη στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ενώ η έτερη καταλανική "Sport" δείχνει τον Μέσι να δείχνει προς τον ουρανό και έχει τίτλο: "Από τώρα στους 16".

"L100NEL. Ο Μέσι με εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 100ό του ευρωπαϊκό γκολ για να φέρει την Μπαρτσελόνα κοντά στους '16'. Ένα αυτογκόλ άνοιξε τον δρόμο πριν ο Πικέ αποβληθεί, ο Ντίνιε έκλεισε το σκορ", αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για το ματς.

"Η Μπαρτσελόνα σχεδόν εξασφάλισε την πρόκριση την βραδιά που ο Αργεντινός παικταράς έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με γκολάρα με απ' ευθείας φάουλ", γράφει μεταξύ άλλων η "Sport", η οποία αναφέρθηκε και στην αποβολή του Πικέ στο πρώτο ημίχρονο.

Η "Marca" αποθεώνει τον Μέσι, λέγοντας πως είναι "η μεγαλύτερη σημαία της Μπαρτσελόνα. Πέτυχε το 100ό του γκολ στην Eυρώπη", ενώ η "AS" στέκεται στο ότι η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα παρά το ότι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πικέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News