default-image

Mε κόσμο και πάθος η ΑΕΚ στο Μιλάνο!

Ποδόσφαιρο
Mε κόσμο και πάθος η ΑΕΚ στο Μιλάνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την στήριξη περισσοτέρων των  3000 φιλάθλων, η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε (22.05) στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Μίλαν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.  

O Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες τους γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν ανταγωνιστούν, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό…

«Το πρόβλημα δεν είναι το Σαν Σίρο. Το πρόβλημα θα είναι, αν δεν πιστέψουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μίλαν. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα, στο Europa League παίζουν μεγάλες ομάδες. Και εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, προκειμένου αυτό να το αντιμετωπίσουμε» είπε ο Μανόλο Χιμένεθ που αναφέρθηκε και στο αν απαλλάσσει την ΑΕΚ από το άγχος το γεγονός πως κανείς δεν περιμένει να κερδίσει: «Για μένα αυτό θα ήταν μια ομάδα που συμβιβάζεται. Δεν έχω εκπαιδευτεί για να συμβιβάζομαι. Μου έχουν διδάξει να δουλεύεις πάντα για να πετύχεις το καλύτερο. Και για να το πετύχεις, πρέπει να έχεις και τύχη. Όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο περισσότερη τύχη έχεις».

Στο αποψινό δύσκολο παιχνίδι , η Ένωση έχει αρκετά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Ούρος Τσόσιτς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός μάχης.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν είναι ακόμα έτοιμος, παρόλο που έχει ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Ως εκ τούτου ο Μανόλο Χιμένεθ, είχε περιορισμένες επιλογές.

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός για μια ακόμα φορά, άφησε εκτός πλάνων τον Άρνορ Τρίστασον (ο Ισλανδός εξασφάλισε σχετική άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του) και προτίμησε στην θέση του τον νεαρό Ανδρέα Βλαχομήτρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News