default-image

Πασκουάλ: Ενωμένοι μπορούμε μεγάλα πράγματα

Μπάσκετ
Πασκουάλ: Ενωμένοι μπορούμε μεγάλα πράγματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στο αυριανό (19/10, 21:15) παιχνίδι με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ.

Σημαντική θεωρεί ο Τσάβι Πασκουάλ στη στήριξη του κόσμου, τον οποίο κάλεσε να δώσει δυναμικό παρών στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση κάτι που δεν έκανε στη Βαρκελώνη.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Πρώτον είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και δεύτερον πρέπει να δείξουμε πως όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είμαστε ενωμένοι. Αύριο πρέπει όλοι οι οπαδοί να είναι μαζί μας και να μας υποστηρίξουν. Όπως είδαμε και πέρυσι, όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Πρέπει να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Μέχρι τώρα μόνο σε ένα παιχνίδι δεν το κάναμε. Αύριο πρέπει να δείξουμε καλύτεροι σε άμυνα, επίθεση και συγκέντρωση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Έχουμε χάσει αρκετές ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και βολές. Είναι κάτι που συμβαίνει αλλά είναι κάτι που αλλάζει. Είναι η ώρα να νικήσουμε».

Αναφερόμενος στην Μπάμπεργκ είπε: «Δεν είναι το ίδιο ρόστερ με πέρυσι, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε κι εμείς νέους παίκτες, και οι δύο ομάδες είναι καινούριες. Έπαιξαν πολύ καλά με την Μακάμπι, αλλά στα τελευταία 6 λεπτά ο Τζάκσον έπαιξε υπέροχα. Έχουν πολύ καλό προπονητή, θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News