default-image

Ευχαριστήριo από το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Μπάσκετ
Ευχαριστήριo από το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης για την βοήθεια και αλληλεγγύη που προσέφεραν οι διοργανωτές του "Crete Heraklion Basketball 2nd International Tournament 2017":

"Στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε στο υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο Heraklion Arena  στα Δύο Αοράκια  το « CRETE HERAKLION BASKETBALL 2nd INTERNATIONAL TOURNAMENT 2017», που διοργάνωσαν οι επιχειρήσεις «ΑLFA PLUS Α.Ε.» και «Feriaς travel» της πόλης μας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου. Στους αγώνες συμμετείχαν οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρός Αστέρας. Παράλληλα, τοπικές ομάδες του χώρου συμμετείχαν στο τουρνουά "3on3", όλα τα έσοδα του οποίου προσφέρθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Κατόπιν αιτήματος των διοργανωτών, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού, συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο τους αθλητές των ομάδων που θα έπαιζαν στον μεγάλο τελικό. Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κρήτης του Παιδικού Χωριού SOS  Κρήτης, οι εργαζόμενοι σ' αυτό και οι μικροί προστατευόμενοί τους, ευχαριστούν βαθύτατα τους διοργανωτές των αγώνων αυτών για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν όλα τα έσοδα από το τουρνουά «3on3» στο Παιδικό Χωριό SOS  Κρήτης και για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να βιώσουν με ενθουσιασμό αυτή την αξέχαστη εμπειρία".  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News