default-image

Δεληγιάννης τέλος, ανέλαβε ο Δούκας τις Ελπίδες

Ποδόσφαιρο
Δεληγιάννης τέλος, ανέλαβε ο Δούκας τις Ελπίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο των Ελπίδων, με τον Μιχάλη Δεληγιάννη να παραιτείται μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ζαρό και τα διοίκηση να τον αντικαθιστά με τον Θανάση Δούκα.

Αρχικά σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρώην προπονητή, οι Ελπίδες τόνισαν τα εξής:

«Το Δ.Σ. των Ελπίδων Καρτερού FC, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Μιχάλη Δεληγιάννη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του με τις συνεχόμενες ανόδους κατά τη διάρκεια της θητείας του, για το ήθος που επέδειξε στο σύλλογο και του ευχόμαστε από καρδιάς τα επόμενα βήματα της καριέρας του, να είναι τα ίδια και μεγαλύτερα από αυτά της ομάδας μας.

Ο Μιχάλης Δεληγιάννης θα μείνει για πάντα στην ιστορία των Ελπίδων Καρτερού FC. Μιχάλη Δεληγιάννη, η πόρτα των Ελπίδων θα παραμείνει πάντα ανοιχτή για 'σένα».

Ακολούθησε η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Δούκα:

«Το Δ.Σ. Ελπίδων Καρτερού FC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Θανάση Δούκα, ο οποίος και αναλαμβάνει από σήμερα τη τεχνική ηγεσία. Έναν εξαίρετο τεχνικό και άνθρωπο του ποδοσφαίρου με δίπλωμα από την Γερμανική σχολή προπονητών και με θητεία σε Εθνικό Ηρακλείου και Μινωική.

Πιστεύοντας στο ήθος και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις θα βοηθήσει την ομάδα μας, προάγοντας πάντα τον αθλητισμό. Η διοίκηση θα σταθεί δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας. Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια των Ελπίδων Καρτερού FC και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News