default-image

Η θέση του προέδρου της ΑΕΜ για τα επεισόδια

Ποδόσφαιρο
Η θέση του προέδρου της ΑΕΜ για τα επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θέση του για τα επεισόδια στον Ταύρο έκανε γνωστή ο Μανώλης Κουγιουμτζής.

Ο πρόεδρος της ΑΕΜ, μιλώντας στο «Sport Monday», τόνισε ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων του Φωστήρα ήταν από την αρχή εχθρική, ενώ ανέφερε ότι παρότρυνε τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να φύγουν από την ομάδα.

«Δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε. Είχαμε πάει και στον Άγιο Ιερόθεο και εκεί οι άνθρωποι μας φέρθηκαν ωραία. Περιμέναμε ίδια αντιμετώπιση και στο Φωστήρα.

Η πρόθεσή τους φάνηκε με το που πήγαμε εκεί. Μας έφεραν δυο δωδεκάδες νερό και μας είπαν αν θέλετε τίποτα άλλο να πάρετε από το περίπτερο. Και δεν παρουσιάστηκε κανείς από τη διοίκηση του Φωστήρα. Μας έβαλαν και κάτσαμε περίπου 25 μέτρα μακριά και στο ημίχρονο πήγαν στους παίκτες μας μέλη της διοίκησης και τρεις «φουσκωτοί» και τους έδειραν. Χωρίς κανένα λόγο.

Τα παιδιά που παίζουν χρόνια στην κατηγορία είπαν ότι πρώτη φορά είδαν τέτοια συμπεριφορά.

Τα επεισόδια τα είδαν και οι διαιτητές και ο παρατηρητής. Προφανώς είχαν πιεστεί και εκείνοι . Τα σκηνικά αυτά έχουν περάσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι με οποιοδήποτε τρόπο να πάρουν αποτέλεσμα.

Εγώ πήγα στα αποδυτήρια και βρήκα τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα και τους είπα ότι αν συνεχίσουν να παίζουν για αυτή την ομάδα δεν είναι αθλητές. Και όσοι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους στο Φωστήρα, πρέπει να τα πάρουν.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποβληθούν από το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News