default-image

Ο Λεμονής σκέφτεται τον Οφόε για φορ!

Ποδόσφαιρο
Ο Λεμονής σκέφτεται τον Οφόε για φορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ισπανία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού και εκεί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία ενόψει Μπαρτσελόνα, με τον Τάκη Λεμονή να κάνει τις τελικές δοκιμές.

Η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με τον Οτζίτζα Οφόε, τον οποίο ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο Βέλγος χαφ αγωνίστηκε στη γραμμή κρούσης και στα δύο σχήματα που τέσταρε ο Τάκης Λεμονής. Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρία στόπερ και αυτήν τη στιγμή γίνεται μάχη ανάμεσα σε Ζιλέ και Ένχελς για την ενδεκάδα.

Στο δίτερμα που έγινε την Δευτέρα, ο Προτό ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Κούτρης και οι Μποτία-Νικολάου ήταν στο κέντρο της άμυνας. Το κέντρο ήταν γεμάτο στην πρώτη δοκιμή που έγινε, με τους Ζντιέλαρ, Ρομαό και Ζιλέ να αγωνίζονται σε αυτό. Στα άκρα ήταν οι Καρσελά, Ανδρούτσος και στην κορυφή ο Οφόε. Όπως και στη δεύτερη δοκιμή που έγινε. Σε αυτήν αγωνίστηκαν οι ίδιοι παίκτες πλην του Ζιλέ, του οποίου τη θέση πήρε ο Ένχελς και ο Τάκης Λεμονής φανέρωσε και πάλι τη σκέψη για ενδεκάδα με τρεις στόπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει πάει με έναν φορ στη Βαρκελώνη, αφού Εμενίκε και Μπεν είναι τραυματίες και ο Ανσαριφάρντ που σημείωσε δύο γκολ στη Νέα Σμύρνη είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αρκετά διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το ματς της Τετάρτης αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Σεμπά έμεινε Αθήνα λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Ιρανός που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Φορτούνης, που έχει μικροενοχλήσεις λόγω της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, δεν θα είναι βασικός στο «Καμπ Νου», όπως και ο Πάρντο. Η συγκεκριμένη τετράδα έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει κόντρα στον «δικέφαλο», ενώ πολλά θα εξαρτηθούν για την άμυνα από την εικόνα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον Σισέ να «παίζει» για το αρχικό σχήμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Πιθανόν να κάνει κι άλλες αλλαγές ο Τάκης Λεμονής.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News