default-image

Ο έξτρα χρόνος ευνοεί τους τραυματίες στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ο έξτρα χρόνος ευνοεί τους τραυματίες στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νέα για τη μετάθεση της πρεμιέρας στη Football League προκάλεσαν ουδέτερα συναισθήματα στον Εργοτέλη, καθώς είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί θετικός ο έξτρα χρόνος που υπάρχει πλέον για τους "κιτρινόμαυρους".

Πέρα από τις επιπλέον μέρες δουλειάς από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, αυξάνεται το περιθώριο επανόδου για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός από τον Κυριακίδη που έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, μυϊκά θέματα είχαν οι Κούιπερς, Πάτας, Κούρτι και Μπούζας. Αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος που δε χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ο Εργοτέλης πιθανότατα δε θα προγραμματίσει κάποιο φιλικό παιχνίδι, παρά την αναβολή της πρεμιέρας, καθώς την Τετάρτη 25/10 υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Απομένουν λιγότερο από δέκα ημέρες και ο Τάκης Γκώνιας θα προτιμήσει, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του να βαδίσει σε κανονική ροή προετοιμασίας, περιμένοντας και τις επιστροφές των τραυματιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News