default-image

Εύκολα ο Πόρος, στο φινάλε ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου

Ποδόσφαιρο
Εύκολα ο Πόρος, στο φινάλε ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 5η αγωνιστική ο Πόρος και ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου συνέχισαν νικηφόρα στην Α2 ΕΠΣΗ φτάνοντας στους 15 βαθμούς. Η νίκη για τον Πόρο ήταν εύκολη με 4-0 επί του Ρούβα στο Μαρτινέγκο.

Δύο γκολ για τον Πόρο έβαλε ο Ντραγκότι και από ένα οι Ζαφείρης και Ταμπάκης. Πιο δύσκολο ήταν το «διπλό» του ΟΦΑ στο γειτονικό ντέρμπι με τον Δωριέα στο Καστέλι. Ο Ρουσάκης έκανε το 0-1, ισοφάρισε ο Δωριέας με πέναλτι του Γ. Εργαζάκη και πάλι ο Ρουσάκης με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στον ΟΦΑ.

Οι Νέοι Ηροδότου στο ντεμπούτο στον πάγκο του νέου τους προπονητή, Δήμου Παπακανέλλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάνο Μπελιμπασάκη, έφεραν ισοπαλία 1-1 στην έδρα του με το Ραύκο. Νωρίς έγινε το 1-0 με τον Κυπριωτάκη αλλά στο τέλος ο Ραύκος πήρε τον βαθμό με γκολ του Λουλεμέα. Την τρίτη φετινή νίκη του πήρε ο ΕΓΟΗ με 3-0 επί του ΑΟΚ, στη μονομαχία της Βαγιάς. Σκόρερς για τους «πράσινους» ήταν οι Τσαρσιταλίδης, Αουγκλέν και Λικάι, με τον Αουγκλέν να έχει και δοκάρι.

Στο 1-0 ο ΑΟΚ έχασε πέναλτι με τον Κλαπάκη (απόκρουση Κουγιουμτζάκη) και χάθηκε η ευκαιρία να δοθεί νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ματσάρα έγινε στις Αγ. Παρασκιές, με τον Ηρακλή Νιπιδιτού να επικρατεί 4-3 της Δόξας Γαλιάς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν διαιτητικά παράπονα.  Δύο τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Δεληθωμαΐδης, ένα ο Δ. Τσαφαντάκης κι ένα προήλθε από αυτογκόλ του Καλπουτζάκη. Για τους «ερυθρόλευκους» δύο γκολ έβαλε ο Νταουσιάνης κι ένα ο Β. Ρινακάκης.

Πολλά γκολ μπήκαν και στη Μυρτιά, με την Τριτωνία να επικρατεί 7-2 του Αθλόπολις. Τέσσερα έβαλε για τους ννικητές ο Μαρκάκης και από ένα οι Στατιδάκης, Αντωνακάκης, Γιαννακάκης. Οι Καπελώνης και Ντέτσικας σκόραραν για το Αθλόπολις.

Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ο Δίας έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, καθώς προηγήθηκε 1-0 στο 20' με τον Μαγάκη αλλά η Αγία Βαρβάρα ισοφάρισε στο 95' 1-1 με τον Μαυρομάτη.

Την πρώτη τους νίκη πήραν οι Νέοι Εργοτέλη καθώς με τέρματα των Βενεράκη και Καπουράνη πέρασαν με 0-2 από την έδρα του Ασημίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΡΑΥΚΟΣ      1-1

Ε.Γ.Ο.Η - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      3-0

ΔΩΡΙΕΑΣ - Ο.Φ.ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      1-2

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      7-2

ΑΣΗΜΙ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      0-2

ΔΙΑΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ            1-1

ΠΟΡΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ      4-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      4-3

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      15

4.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      10

5.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      9

8.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      5

11.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      4

13.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (6η)

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ      

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ε.Γ.Ο.Η      

ΡΑΥΚΟΣ - ΔΙΑΣ                  

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΔΩΡΙΕΑΣ            

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣΗΜΙ      

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΠΟΡΟΣ      

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      

ΡΟΥΒΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      

Χέρι-χέρι Μαρτινέγκο και Τηγανίτης

Το Μαρτινέγκο και ο Τηγανίτης είναι οι δύο ομάδες που διπλασίασαν τις νίκες τους στην Γ' ΕΠΣΗ και έτσι βρίσκονται μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τα πιτσιρίκια του Μαρτινέγκο το τρίποντο ήρθε εκτός έδρας με 1-2 επί της Αναγέννησης Μεσαράς στο Ασήμι, με τα γκολ της νίκης να σημειώνουν οι Χότζα και Αναστασιάδης. Ο Τηγανίτης επικράτησε 1-0 του Χειμάρου με τέρμα του Στεφανάκη.

ΓΩΝΙΕΣ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ      0-2

ΔΑΦΝΕΣ - ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ       4-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       1-2

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ      1-0

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - ΙΝΙ      2-1

ΟΦΑΜ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ      2-0

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      3-2

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       6

4.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      4

7.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      4

10.ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ      1

13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μ.      0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (3η)

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - ΟΦΑΜ

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΓΩΝΙΕΣ

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΔΑΦΝΕΣ

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΚΑΜΗΛΑΡΙ

ΙΝΙ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ

Συνωστισμός στην κορυφή

Τέσσερις ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ μετά από τρεις αγωνιστικές και συγκεκριμένα ο Διαγόρας, τα Κανάρια, ο Ερμής Ατσαλένιου και ο Μοχός. Τα Κανάρια και ο Μοχός αναμετρήθηκαν έχοντας το απόλυτο νικών στα προηγούμενα ματς αλλά τώρα δεν κατάφεραν να σκοράρουν, μένοντας στο 0-0. Από τις καλύτερες στιγμές του ματς ήταν το δοκάρι του Λαδουκάκη για το Μοχό. Η ισοπαλία στο Μαρτινέγκο επέτρεψε στον Διαγόρα, που νίκησε 2-1 τους Νέους Μινωικής, να τους φτάσει στην πρώτη θέση.

Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 25' με τον Λουλάκη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75' με τον Παντερή, αλλά ο Νοικοκουράκης «λύτρωσε» τους γηπεδούχους με τέρμα που πέτυχε στο 82'. Στους 7 βαθμούς βρίσκεται και ο Ερμής Ατσαλένιου με το νικηφόρο πέρασμά του με 2-4 από την έδρα της Ομόνοιας Καλλιθέας. Ήταν μία εξαιρετική επικράτηση, όπου ο Βοργιάς σημείωσε χατ-τρικ και ένα γκολ ο Σταυρακάκης για τους νικητές ενώ για την Ομόνοια σκόραρε δύο φορές ο Μπόρα.

Με δύο γκολ του Κορνηλάκη και ένα του Νεραντζάκη οι Γούβες επικράτησαν 3-1 του Πήγασου, με τον Ζεππάτο να σκοράρει για τους ηττημένους. Στο γήπεδο Ελπίδων, ο Εθνικός προηγήθηκε με το καλημέρα με τον Τότο αλλά στο 13' ο Ποσειδώνας ισοφάρισε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Η Δόξα ξεπέρασε με 5-0 το εμπόδιο τα Χαραυγής. Δύο γκολ έβαλε ο Παπαδάκης Αντ. Κι από ένα οι Παπαδάκης Μ., Τζαγάκης και Μαυρής.

B1 ΕΠΣΗ (3η)

ΚΑΝΑΡΙΑ - ΜΟΧΟΣ      0-0

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ      1-1

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      2-1

ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ - ΠΗΓΑΣΟΣ      3-1

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΕΡΜΗΣ      2-4

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΧΑΡΑΥΓΗ      5-0

ΓΑΡΙΠΑ - ΒΟΝΗ      0-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      7

3.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      7

5.ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      6

11.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      3

13.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      0

14.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4η)

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ - ΒΟΝΗ

ΜΟΧΟΣ - ΓΑΡΙΠΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ

Η Δαμάστα μόνη στην κορυφή

Κερδισμένη της 3ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣΗ ήταν η Δαμάστα καθώς το 2-0 επί του ΟΦΗ '94 της επιτρέπει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Στο 12' ο Ντίνος άνοιξε το σκορ και με την εκπνοή της αναμέτρησης ο Λιαδάκης διαμόρφωσε το 2-0. Ο Ντίνος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο νεανικός ΟΦΗ '94 θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία…

Με τον Βιτσαξάκη να σκοράρει στο 92' ο Μαραθώνας επικράτησε στα Καλέσα με 3-2 των Νέων Αλμυρού. Νωρίτερα για τους γηπεδούχους είχαν σκοράρει οι Δερμιτζάκης-Ρογδάκης και για τους φιλοξενούμενους οι Δραμουντάνης-Αποστολάκης.

Το Μεταξοχώρι έφτασε στην δεύτερη φετινή του νίκη με 4-0 επί του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το πρώτο τους τέρμα με τον Αντ. Αρβανίτη κι έπειτα τη… σκυτάλη πήραν οι Σαλιάι, Χαιρέτης και Κοκοσάλης.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Θερίσου, ο Κώστας Αργέντης βρήκε… δίχτυα, χαρίζοντας μάλιστα στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας στο Τυμπάκι, στο παιχνίδι με την Πυργιώτισσα. Η ομάδα του Τυμπακίου, προηγήθηκε νωρίς με 1-0 με τον Λενιδάκη, όμως στη συνέχεια ο Κώστας Αργέντης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

B2 ΕΠΣΗ (3η)

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1-1

ΑΣΙΤΕΣ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      2-2

ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ - ΡΟΚΑ      1-0

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      3-2

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      4-0

ΔΑΜΑΣΤΑ - Ο.Φ.Η. 94            2-0

Ρεπό: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      6

5.ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      6

6.Ο.Φ.Η. 94      4

8.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      3

9.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      2

10.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1

11.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4η)

ΡΟΚΑ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ

Ο.Φ.Η. 94 - ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΣΙΤΕΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ

Ρεπό: ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ

 Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News