default-image

Έσπασε καρδιές το Ηρόδοτος-Άγιος Ιερόθεος (video)

Ποδόσφαιρο
Έσπασε καρδιές το Ηρόδοτος-Άγιος Ιερόθεος (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν το χθεσινό παιχνίδι του Ηροδότου με τον Άγιο Ιερόθεο στη Νέα Αλικαρνασσό, με το γκολ να μπαίνει στην τελευταία φάση του αγώνα!

Μέγας λυτρωτής ήταν ο Γιορντάν Ετόφ, σκοράροντας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας την ομάδα του όχι μόνο στους επτά ουρανούς αλλά και μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το γεγονός ότι το Αιγάλεω είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική, έδωσε την ευκαιρία στον Ηρόδοτο με 7 βαθμούς να απολαμβάνει τη μοναξιά της πρώτης θέσης μετά από τρεις αγωνιστικές στην Γ' Εθνική.

Ο Ηρόδοτος πάντως πέταξε στα σκουπίδια το α' ημίχρονο, όπου η απόδοσή του κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα αλλά στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, πίεσε ασφυκτικά τον Άγιο Ιερόθεο και δικαιώθηκε στην εκπνοή.

Με κινητήριο μοχλό τον Μωραϊτη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο α' μέρος να είναι απειλητικοί, ωστόσο η ομάδα που είχε περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι της ήταν ο Άγιος Ιερόθεος, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να έχουν από μια σημαντική φάση. Για τον Ηρόδοτο στο 29' ο Φουκαράκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ για τον Άγιο Ιερόθεο στο 39' ο Αργυρίου μέσα από την περιοχή έστειλε άουτ τη μπάλα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι του Ηροδότου βελτιώθηκε και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να πατά με περισσότερες αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης φρέσκαρε την μεσοεπιθετική του γραμμή και περίμενε την φάση την καλή που θα του έδινε τη νίκη, καθώς το ματς φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είχε δύο εξαιρετικές φάσεις με σουτ που δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 85' ο Ετόφ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μάνη. Αν και ο χρόνος λιγόστευε, ο Ηρόδοτος πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο και στο 95' έγινε η φάση του αγώνα.

Ο Φραγκουλάκης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ετόφ, εκείνος στόπαρε με το στήθος και ψύχραιμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Στη συνέχεια πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φουκαράκης (65' Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι (59' Παναγιωτάκης), Φραγκουλάκης, Ετόφ, Μωραΐτης (79' Καραγκιόζη), Μελισσόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μάνης, Πολίτης, Χαραλάμπους, Μπιρμπίλι, Καφαλίδης (93' Ματζώρος), Τσαγγάρης, Μαρτίνος (92' Λέσι), Μανδαμαδιώτης (65' Μιζάμης), Αργυρίου (82' Πανούσης), Σιμιτζής, Σαγανάς.

Δηλώσεις προπονητών

Στις δηλώσεις των προπονητών, ο τεχνικός του Αγ. Ιερόθεου, Νίκος Κούστας, τόνισε ότι η ομάδα του είναι εξαιρετικά άτυχη φέτος, καθώς και στην πρεμιέρα είχε δεχτεί γκολ στο 95', φέρνοντας 3-3 με την ΑΕΜ. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης είπε ότι η ομάδα του έφτασε σε μια νίκη που την άξιζε και θα πρέπει να συνεχίσει με χαμηλούς τόνους για να πετύχει το στόχο της.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας 0-2 της Παλαιόχωρας στην Κάντανο, στο κρητικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν πιο ουσιαστική στο β' ημίχρονο. Στο 69' άνοιξε το σκορ με τον Κορέτα. Πολύ άμεσα, στο 72', έγινε και το 0-2, με το Μίγγα να πλασάρει ωραία τον Πονηρό, τελειώνοντας στην ουσία την υπόθεση νίκη. Ο ΟΦΙ έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ αντίθετα η ομάδα της Παλαιοχώρας έμεινε στους 2, μένοντας πίσω, από νωρίς, στη βαθμολογία.

Στα Ζωνιανά, ο Ερμής μετά το ρεπό του ήθελε να πάρει τη νίκη αλλά κινδύνεψε με ήττα από τον Ηλυσιακό. Η ομάδα του Ζωγράφου προηγήθηκε με τον Μάλτση στο 70' και ο Ερμής Ζωνιανών στο 93' ισοφάρισε 1-1, σώζοντας τον βαθμό.

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα (3η)

Ερμής Ζ.-Ηλυσιακός      1-1

Ρεπό: Αιγάλεω

Η βαθμολογία

4.Ερμής Ζων.      4

10.ΑΕ Μυλοποτάμου      2

11.Άγιος Ιερόθεος      1

Η επόμενη (4η)

Ερμής Ζων.-Ηρόδοτος

ΠΟΑ-ΑΕ Μυλοποτάμου

Άγιος Ιερόθεος-Παλαιόχωρα

Ρεπό: Κηφισιά

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News