default-image

Ικανοποιημένοι Παπαδόπουλος και Γκώνιας (video)

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένοι Παπαδόπουλος και Γκώνιας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη πρόσφερε συμπεράσματα στους δύο προπονητές, ενώ Νίκος Παπαδόπουλος και Τάκης Γκώνιας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Η εικόνα μας κατά διαστήματα ήταν πάρα πολύ καλή, κυρίως στο ότι πρεσάραμε ψηλά. Δυο-τρεις φορές που έσπασε αυτό το πράγμα έβγαλε ο Εργοτέλης φάσεις. Όμως γενικά είδα διάθεση, τακτική από τους παίκτες μου, έκλεψαν πολλές μπάλες, ενώ είχαν ευκαιρίες να βάλουν κι άλλα γκολ. Βεβαίως πρέπει να διορθώσουμε όταν σπάει το πρέσινγκ στον αντίπαλο... Τι πρέπει να κάνουμε, είναι κάτι που πρέπει να το ξαναδουλέψουμε, για να μη μας βγάζει ευκαιρίες ο αντίπαλος. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε στον παράγοντα "διαιτησία", αλλά και τη βελτίωση της ομάδας του: «Η δικιά μου δουλειά κρίνεται και από τις αποφάσεις τού εκάστοτε διαιτητή. Και είδατε τι πέναλτι έδωσε σε ένα ημίχρονο που μπορεί να μην ήμασταν καλοί, καθώς ο ΟΦΗ ήταν πολύ ανταγωνιστικός, αλλά παρ' όλα αυτά είχαμε δύο δοκάρια και ευκαιρίες για γκολ και παρ' όλα αυτά ήμασταν πίσω στο σκορ, χωρίς να υπάρχει ευκαιρία από την πλευρά του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, αλλά, αν δεν πετυχαίνεις γκολ, δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι. Εύχομαι η τύχη να γυρίσει στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News