default-image

Χρειάζονται λύσεις, όχι νέα προβλήματα...

Ποδόσφαιρο
Χρειάζονται λύσεις, όχι νέα προβλήματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, προσθέτουν προβλήματα και όχι λύσεις. Ο ΟΦΗ χρειάζεται λύσεις και όχι νέα προβλήματα. Επομένως ας αναθεωρήσουν οι δημιουργοί των αντιθέσεων και ας τους δούμε σε νέες ανακοινώσεις που θα είναι ενθαρρυντικές και αισιόδοξες, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Φυσικά και δεν είναι απορριπτέο να εκφράζεσαι δημοσίως μέσα από τις θέσεις σου σε ένα θέμα που ενδιαφέρει τους πολλούς, αντί να κρύβεσαι κι αν θίγονται καίρια σημεία αρχών να πας παραπέρα, όμως για την ταμπακέρα ποιος;

Το γεγονός, ότι αυτά προέκυψαν λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν αποτελεί καλό οιωνό. Καλύτερα όμως τα «εξηγημένα». Τι θα φέρουν όμως όλα αυτά για την επόμενη μέρα;

Το ερώτημα είναι αν ο ΟΦΗ μπορέσει να έχει στη διάθεσή του ανθρώπους και εφόδια που θα τον στηρίξουν βάσιμα στην πρωταγωνιστική του πορεία στη Football League, χωρίς να βρεθεί κατακερματισμένος στα στηρίγματά του. Μέχρι να βρεθεί η βιώσιμη και πειστική λύση στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κανείς δεν περισσεύει.

Αλλά πέρα από την ουσία των γεγονότων και των παρεμβάσεων, μετράει πολύ σημαντικά και ο τρόπος.

Ποια είναι η νέα μεγάλη ομάδα που θα δούμε πολύ σύντομα προπονητή τον Νίκκι Παπαβασιλείου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

Πολύ διαφήμιση έπεσε στο Ηράκλειο από το παιγνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στα Δύο Αοράκια. Το βίντεο των Βάσκων είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, ενώ της Euroleague έγινε viral. Χρειάζεται ανοικτό πνεύμα η αξιολόγηση αυτών των αθλητικών παραστάσεων στην πόλη, με το υψηλό επίπεδο.

Το κάρφωμα του Πρίντεζη όπου το είδαμε, είχε δίπλα και τις λέξεις Ηράκλειο και Κρήτη!

Το ματς «Τα παιδιά εναντίον των φίλων του Γκέραρντ» θα μεταδοθεί από το Novasports, ενώ μεγάλο μέρος του ιστορικού γεγονότος της 20ης Νοεμβρίου από το Γεντί Κουλές, θα προβληθεί λίγο μετά από την Κρήτη TV. Οι πληροφορίες μας λένε ότι Novasprorts και Κρήτη TV, θα είναι χορηγοί επικοινωνίας. Περιμένοντας και την επίσημη ανακοίνωση από τον διοργανωτή Ηλία Πουρσανίδη!

Οργάνωση υψηλού επιπέδου σχεδιάζει ο Ηλίας Πουρσανίδης για το παιγνίδι - «σταθμός» της 20ης Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ» για τον Ευγένιο Γκέραρντ. Φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν γίνει ήδη στην ενημέρωση τύπου, τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών μεταδόσεων από το pre game που θα γίνει την προηγούμενη μέρα με τα παιδιά του Γκέραρντ να βρίσκονται στα αποδυτήρια ντυμένοι για προπόνηση όπως τότε, αλλά και από τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό με τις φόρμες και τις φανέλες που θα εμφανιστούν μπροστά στο κοινό!

Δεν αποτελεί χιούμορ!  Το Ισπανικό πρωτάθλημα... απέκτησε ξανά λίγο ενδιαφέρον! Η όγδοη αγωνιστική  ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα επτά πόντους μπροστά από τη Ρεάλ . Τελικά, η Ρεάλ στο τέλος πήρε τη νίκη στην έδρα της Χετάφε (με γκολ του Ρονάλντο) και αργότερα η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη της απώλεια, με το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Για χιούμορ, είναι άλλο! Όπως και να το δεις αυτό το πρωτάθλημα της Super League, "εξυγιαντικά ή μη, όλο το ίδιο μένει, αναδεικνύοντας αρνητικούς πρωταγωνιστές με επίκεντρο τις διαιτησίες, που αλλιώνουν τον πίνακα της βαθμολογίας. Στην πριν εποχή, είχαμε να λέμε πως όλα συμβάινουν υπέρ ενός, τώρα βλέπουμε να συμβαίνουν υπέρ περισσότερων, που σημαίνει κατά περισσότερων. Το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε αυτή τη φορά είναι ο "Εξυγιαντικός" διαιτητής Ευαγγέλου που ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε όργια στο τέλος του αγώνα Πανιώνιος- Ολυμπιακός. Αν αυτό λέγεται "εξυγίανση", βράσε όρυζα... Το δια ταύτα πάντως ορίζει την αποτυχία του εγχειρήματος που οδηγεί το ελληνικό πρωτάθλημα εκτός ζώνης της ευρωπαϊκής προηγμένης ποδοσφαιρικής πραγματικότητας…

Ραντεβού στις 2.30 μ.μ. και σήμερα στον αέρα του ράδιο 98.4!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News