default-image

Αμφίβολος με Μάλαγα ο Μάντζαρης

Αθλητισμός
Αμφίβολος με Μάλαγα ο Μάντζαρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, στο πρώτο δεκάλεπτο, σε μία προσπάθεια του για μπάσιμο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός (χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο), με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Την Δευτέρα (16/10), ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. "Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολιάζοντας τα εξής στην συνέχεια: "Χτύπησε το μεγάλο του δάκτυλο πέφτοντας στο μπάσιμο που έκανε. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε... Δεν νομίζω πως είναι κάτι πολύ σοβαρό".

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Παρασκευή (20/10) θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μάλαγα, για την 2η αγωνιστική της EuroLeague και η συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζαρη στην αναμέτρηση χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Στο παιχνίδι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Παπανικολάου (ξεκουράστηκε με Κύμη), ενώ μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα φανεί και το αν θα είναι σε θέση να παίξει και ο Βασίλης Σπανούλης (γόνατο).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News